На Іршавщині закарпатець застрелив свою 24-річну сестру та зник (ФОТО)

21
17

У неділю сталася трагедія в с.Арданово Іршавського району. Під час родинної сварки 27-річний житель села застрелив свою 24-річну сестру. Після чого сів у машину й зник у невідомому напрямку.

За скоєння вбивства міліція розшукує Полянко Михайла Андрійовича, 04.11.1988 р.н., мешканця с.Арданово Іршавського району.

Його прикмети: зріст близько 175 см, повної статури, волосся темного кольору. Був одягнений у червону футболку, чорні спортивні штани.

Якщо вам щось відомо про місце знаходження розшукуваного, повідомляйте на тел.102, 067-793-62-16, або в найближче відділення міліції, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

С
Соня

Закрийте роти. Ви небачите себе збоку а дурницями займаєтесь. Нелізьте не своіі какашки. У вас явно голова неварить. Ви журіться своііми дітьми я зто немає дітей то колінами журіться. Ви явно хочете на себе біду накликати.

.
......

Ви так говорите а правди не знаєте,колись і вона жила за щот свого брата,а ти "очевидцю" , що ти робив в інтернеті коли похорон був,якщо так переживаєш за ту сім"ю? Ніхто не знає як їм зараз важко, це сталося випадково!

Н
Наташа

Хто без грішний той хай першим камінь кине!

Н
Наташа

А судді хто???

,
,,.........

Да вона небула вагітна вона взагалі мала йти в чехію на роботу недавно прийшла.а він боягуз убив рідну сестру і втік і як тепер буде він з тим жити.кращеб здох або довічно щоб закрили.сестра йому всьо матеріально помагала бо він ніде непрацював і жінка його так само дома сиділи.а він так відячив

С
Соня

Неправда його сестра небула вагітна. І невидумуйти дурниці. Ліпше буде якшо ви лишнім своїм гнилим базаром небудете руйнувати родині серця. Ліпше ви в своїх сім"ях зробіть порядки. А родина їхня знає що зробити із Підаром.

М
Марія

Його сетра ще і вагітна була,скотина він.

,
,,,

1рик

*
***

У него наверно тоже есть дети..........!?!?!?

,
,,,

Лишити дитину 3роки сиротою.и втикнути.ко незнаэ их та може говорити шо вин невиноватий а я знаю их усих и повим шо його треба довично закрити.

*
***

..........без суда и следствия приговорить человека!?!?!? Да, виноват.............без слов....!!! А обстоятельства??? Кто разберется??? ...............Никто!!! Виноват-Посадить, так у нас милиция работает!!!

.
.........

Оби шо зробити та то треба вбити ридну сестру.вам легко говорит и а якшо у вас булоб таке горе.

*
***

Ужасно!!! ....... и как ето нужно достать человека чтоб такое зделал?!?!?!?!

ДМ
до мукачево нет.

Закрепить на стени щоб вси люди зразу бачили а нешукали у кинци дехто навидь непобачить

"
""""""

http://www.ok.ru/profile/540938719262

О
очевидиць

Його жона ще спокойно сидить в онлайн.коли похорон йде.треба бути такив твариною.коли ридни з розуму сходять од ужаса.а вона зависаэ в интернети

.
.....

Світ збожеволів((

Читайте також