На хабарі спіймали топ-посадовця Управління архітектурно-будівельної інспекції Закарпаття (ФОТО)

15
16

Йдеться про суму хабара – 10 000 гривень, інформують в обласній прокуратурі.

Як повідомили у відомстві, затримання провели сьогодні, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди поєднане з вимаганням (ч.3 ст. ст.. 368 КК України).

У прокуратурі наголошують: встановлено, що за оформлення та видачу декларації про закінчення будівництва та введення будинку в експлуатацію головний інспектор інспектора Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області вимагав у закарпатця у загальному 18 000 гривень, 8000 з яких отримав першим траншем – до моменту його затримання правоохоронними органами.

Затримання провели працівники Хустської місцевої прокуратури, спільно з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ нацполіції України, а також слідчим Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

У прокуратурі додають, що наразі проводяться першочергові слідчі дії, посадовець затриманий у порядку ст.208 КПК України та вже готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Згодом, стало відомо, що посадовця, рішенням суду, на час слідства, посадили під домашній арешт та відсторонили від обов'язків.

Коментарі

В
Василь

Рогатим диверсантам iз ОПГ"Селюки у владі", - розграбувавшим,за наказом Путіна,всі оборонні підприємства Мукачево, -добра порада: їдьте геть з України! Ваш рагульсько-терористичний режим валиться прям на очах і скоро Україна буде судити вас,згідно чинного КК: ст.364 - "Зловживання владою...",ст.257 - "Бандитизм" і ст.111 - "Держзрада". "Давай,дасвиданья!"(с)

В
Василь2

До Василя : ти осле, не ганьби це імя ще більше, зникни з цього сайту назавжди

ДВ
До Василя!

Ваську, Васильку!!! Ти беровом у Завидові нигда не будеш!

О
Ой-йой!

ююю

ДВ
До Василя

Вася роби пробели в словах бо інакше bootstrap не заламує букви. Вася ти дурачок і герой свого сознанія :-), майже сь в цій страні нич не украв :-€

В
Василь

Шановні,якщо пишете про одружених на своїх рідних сестерах селюках,що окупували колишні державні структури України,обов'язково додавайте епітети "злодії","паразити","рекетири","терористи","диверсанти","грабіжники","вбивці","неандертальці " i т.п. (підстава - результати злочинної діяльності/бездіяльності тупих рогатих вурдалакiв): народ має право знати,- хто саме його грабує і вбиває.

ДВ
Да Василя

Ваську десь? Ау? Ану вилізай туй самі селюки вийшли :-))))

А
Антибіотик

Василь - це не ім"я а ДІАГНОЗ !!!

ДО
Довкола одні рагулі

І лише Василь-граф Уельський і герцог Единбурзький шляхом злочинної змови його батьків названий Василем!

В
Василь

До "спіймали не значить що посадять" 362 - це цифра по ВСІЙ Україні як "результат" "роботи" сотень тисяч рагулів,які окупували крісла в колишніх "силових" структурах?! Так я один тільки в Мукачево стільки ж за місяць покажу... рагулі - всi,поголовно! -жодного міського. Питання один: а навіщо Україні стільки паразитів-рагулів,терористiв-рагулiв в т.н.структурах влади?..

В
Василь

Я САМИЙ ГЛАВНИЙ СЕЛЮК-РАГУЛЬ БЕЗ ВЛАДИ!!!!!

СН
спіймали не значить що посадять

У 2016 році п’ятеро посадовців остаточно отримали реальне позбавлення волі за звинуваченням в отриманні неправомірної вигоди. Про це свідчать дані Єдиного держреєстру судових рішень. Серед цих засуджених – голова Новошмідтівської сільради (Миколаївська обл.), начальник Миколаївської виправної колонії (Львівська обл.), військовослужбовець Збройних сил України, оперуповноважений карного розшуку міліції Харкова і податковий інспектор з Одеси. Вони отримали від 2,4 до 5,1 років позбавлення волі. Однак податківець засуджений лише заочно, бо він втік від слідства і знаходиться в розшуку. Загалом у 2016 році було ухвалено вироків за хабарі щодо 362 осіб.

5
555

ну ишо що зловили хоч одного за три роки посадили?показуха знову.

В
Василь

Працівника виконавчої служби Федорка Михайла (раніше судимого не знаю як працював у виконавчій службі) теж піймали працівники УБОЗу, сума була 10 000 у.е., з роботи звільнили та перевели у мукачівський райсуд! Де він і зараз працює, та обзиває матом людей у приміщенні суду! От вам і правосуддя!!!! Кинули щуку у воду.

В
Василь

"Скільки не кличи барана тигром,- йому не стати навіть кішкою"(с) Так і рагулі: хоч в крісло президента посади рагуля,хоч генеральський мундир одягни на рогатого, - селюк як був тупим неандертальцем-злодієм,так і залишиться...

Г
громадянин

а за 500 000 -1000 000 $ хабаря у порядку ст.ХХХ КПК України мож стати депутатом... висновок - не беріть мало та ще у гривні ...

Читайте також