На хабарі у $1 тисячу попався начальник відділу митного посту "Вилок"

7
9

Митника-хабарника затримали сьогодні, 8 серпня, при отриманні траншу у 400 доларів США.

Про це звітує прес-служба прокуратури Закарпатської області. 

Всього за тисячу доларів митник із "Вилока" обіцяв сприяння контрабандні запчастин, при чому системній, або як звітує прокуратура: "у безперешкодному та неодноразовому переміщенні на митну територію України запчастин до транспортних засобів".

Затримання проводилось слідчими прокуратури Закарпатської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції, у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України. 

Наступного дня, прокуратура оприлюднила інформацію про те, що у нього вдома було виявлено угорський паспорт,  договори про наявність депозитних рахунків у митника та членів його сімї в іноземному та вітчизняному банках на загальну суму понад 700 тис Євро.

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії силовиків. Наша редакція обов'язково повідомить про те, чим закінчиться справа, і чи понесе посадовець покарання, адже як правило скільки митників за хабарі не затримували, ніхто не сідає до в'язниці. Навіть якщо "випадково" не помітили тонну бурштину.

Коментарі

П
Призидент

Ми своїх завжди будемо прикривати! і ви нічого не зробите) тому що наші люди вже повсюди)

СА
Саид Асадович

выйдет под заставу и отобьет её за час))) для чиновников,прокуроров,судей и.т.д. - (нужно отменить заставу!) Это реальная борьба с корупцией! иначе это клоунада

ЧП
чи понесе посадовець покарання

Звісно що ні. Але є показник, і його потрібно виконати. А справа цього хабарника та ін. закінчиться хепі ендом як завжди, це я Вам обіцяю панове читачі!!!

О
о

но й нашо се писати - но всі прекрасно знавуть шо нич му нибуде як брав хабарі так дале буде брати . ліпше про тот цирк напишіть шо з мукачова го угнали та пішов по городах закарпаття гастролювати такшо толка із того тоже ноль .

И
Имре

Так кого взяли-то на взятке? Пишите фамилии

Л
Ласло

Адмін,ви чудово розумієте,що нікому і нічого цолникам-хабарникам і погранцям-рвачам не буде.Як завжди,випливуть на іншому КПП і далі будуть брати і вимагати.Кючова фраза вашого посту "..чи понесе посадовець покарання.." викликає посмішку.Промоніторне усі випадки,коли було задокументовано факти хабарництва цольників і погранців і ви будете у шоці.Жоден,підкреслюю-ЖОДЕН не сидить,а далі продовжую гребсти.

Н
няньо

дітвак си на новий 7 айфон збирав копійка до копієчки, а ви го так, нич у вас совісті ниє..

Ф
Ф

НО І ШО МУ ЗРОБИТЕ у ЙЕДНО МІСТО ГО ПОЦІЛУЙЕТЕ А ЗНАЙЕТЕ ЧОГО БО ВАША МОРДОЧКА ТОЖЕ РИЛЬЦЕ У ПУШКУ . ЗДАСТЬ ВАС ПАДЛА . НИ ЙЕДЕН ВІН ТАКИЙ ВСІХ ВАС ПАСКУД У АТО ТАМ БИРІТЬ ВЗЯТКИ СВОЛОЧІ. СТРІЛЯТИ ВАС УРОДІВ

Ч
читач

всього навсього лем одна тисяча якигось доларив у переводи 8 мисяцив зарплати або 18 мисяцив пенсии

Читайте також