На хабарі у 50 тис. грн попався начальник відділу "Закарпатгазу" (ФОТО)

12
5

За ці кошти посадовець-хабарник обіцяв сприяти погодженню та підключенню до газифікації комерційних та приватних об'єктів.

Під час отримання чергового траншу слідчими слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками УЗЕ в Закарпатській області і було затримано начальника одного з відділів Закарпатгазу. 

Про це звітує Прес-служба прокуратури Закарпатської області. 

- Начальник відділу ПАТ "Закарпатгаз" був затриманий на території приватного помешкання приватного підприємця під час отримання чергового траншу неправомірної вигоди в розмірі 30 тисяч гривень від приватного підприємця, від якого на передодні посадовець вже отримав 200 доларів США (в еквіваленті 5 тисяч гривень) та 15 тисяч гривень за безперешкодне погодження на підключення до газифікації приватного будинку, - йдеться у повідомленні. 

Наразі, тривають обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів.

Вирішується питання про їх затримання в порядку ст.208 КПК України.

Коментарі

Б
батюшка

Но, шатіло чудотвориць:вигнав діда на сяте різдво, а полуніцкого на главосіки. Истиний християнин, нич туй не вповіш

П
Патріот

Чому відповідні органи не візьмуться за систему повірки та заміни лічильників, за якою новий лічильник купляє громадянин (по Закону має встановлюватись за рахунок газорозподільчої компанії). Ті падли із Закарпатгазу змушують людей купляти лічильники нагло посилаючись на Закон... Там за останні півроку черга народу на повірку та на встановлення нових лічильників. Суми вже на мільйони. Де прокуратура?

Д
двоячник

закарпатгаз то є приватна структура, який там може бути хабар ?! Чи то вже держава всюди навела порядок і типир допомає олігархам типу Фірташ збільшити прибутки на своїх фірмах? Дожилися

О
осс

всім, всьо понятно!якого відділу?? де то воопще??

ЖП
жити по новому

ішов третійтій рік боротьби із корупційов,типирь взятки потрібно платити даже приватним компаніям, того що вони провіряют чи не установив ти економний котел, і хочеш кинути їх на бабло, аби на заправці заправити у пласмасову каністру, треба дати заправщику,(хоть баки уже пласмасові) совецькі норми , думаю треба вводити руську формулу бери або плати,за всьо, Жити по новому, не означае ДОБРЕ

Читайте також