На хабарі в $1250 попався працівник державної лісової охорони Закарпаття (ФОТО)

18
12

Лісівник намагався збути незаконно зрубаний дуб за заниженою ціною та поза бухгалтерським обліком держпідприємства.

Як зазначають в пресслужбі Державного бюро розслідування, працівник державної лісової охорони затримали сьогодні, 23 січня, під час одержання 1250 доларів США хабаря за відчуження деревини.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії. Вирішується питання про обрання затриманого запобіжного заходу.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області.


Коментарі

Л
Лісник

Мурга ще не в тюрмі...

С
Словак

Мурга то перший злодій!

ДЙ
До Йоні 06:36

Пияку ,похмелися і знов лягай спати .

ШТ
Шмат Тупого Гівна

Лишіться "маленького злодія"! Дайте му "трошка" покрасти!

І
Іван

Великого не мош кивати бо годен і у вухо тріснути! Чи не так? ?? Не поліція, а та сама ментура продажна..

І
Іван

Добре шо ліс з цигаретликами грузиться у вагони і їде за бугор. То канешно же никому не мішає...... А дись малинького чоловічка ймити та оооо, акі ми леви. Ви слона леви нев...бені іміть, а не пацкуна сь те ймили на показуху. Слабаки...

БА
Брат Анталовського

Лишіться Анталовського?? Чоловік ночами не спить, щоб кожна домівка , кожного бідного працівника лісу:- мали на воду і хліб. Про народ постійно думає??. А ліс ? Йооо-о-йооой ?? та то погода вшитко наробила. Лісгосп лем порядок робить- слабий бо держава гроші не виділяє. А якщо чесно- : це вина всіх нас і кожного, платити і отримувати теж буде кожен, або діти. Нам По "барабану" шо там через "гору", та що там наср..ти на сусіда, брата,сестру- вони дибіли. А я? Яяяя? Я нормальний поліцейський, врач,водій,Анталовський,пішоход, .... наркоман- ой то не я , то там... Якось так виходить братики і сестрички.??

У
Українець

По фотографії видно що там не 1200 а як мінімум 10 000, скоріше всього фото ілюстрація.

Й
Йонi

Добрий рано, пак ото ош Мукачево.нет мае своих «6»у лягавых усi уже знавут, а нащо вы пишете обы просто было що писати для галочкы??? Кить щось опоблiкракете та оже пишiт конкретно щось або лiпше нич не пишiт, кить робете роботу та робiт так як ото мае быти!!!! Тай лягави тоже могли б робити роботу так як. Мае быты, а не тепир го имили а рано уже зась робит ото що робив, так само як Тих наркоторговцив имают обы уд них лиш гроши удурити, и сього имили обы бильшу касу уманити а через гуд зась го имлят зась касу уманят а народ страдать, лягавi вы усi продажнi сукы i свинi i чим Дале Тим май мала у вас цiна, або з сим вам бы жити а колись спрос буде за всьо! Думайте мало, ни у папiрчиках лиш щастя, тай поникайте у очи дiтям свойим, им бы жити з Тим що вы лишите пiсля себе! Кить им написав з помилками перебачте, я не ошколований

К
Коломбо

Анталовського коли затримаєте? Весь ліс на Мукачивщині вирізав і продав, чи ви лиш для галочки тих хлопаєте хто не заносить?

К
Кармелюк

Вкажіть ім'я цієї су.и.

ВЄ
Вірус Єбола

Лікарства проти мене не має. Виживуть тільки праведники.

Читайте також