На хабарі в понад $1 тис попався голова Закарпатського Антимонопольного комітету Віталій Шаленик (ФОТО)

48
12

Посадовець вимагав хабар за зменшення штрафних санкцій за порушення вимог законодавства під час тендеру.

В Департаменті стратегічних розслідувань розповідають, що сьогодні, 4 травня, правоохоронці викрили в хабарництві голову Закарпатського обласного Антимонопольного комітету Віталія Шаленика та виявили в його службовому кабінеті кошти, одержані ним від представника товариства.

Так, під час обшуку у службовому кабінеті посадовця вилучили понад тисячу доларів США неправомірної вигоди.

В ході слідства оперативники задокументували факт вимагання та отримання керівником тервідділення Антимонопольного комітету хабаря.

Як з'ясувалося, затриманий вимагав від приватного підприємця 3 000 дол США за зменшення штрафних санкцій під час вирішення питання про притягнення останнього до адміністративної відповідальності. Крім того, за цю ж суму, він обіцяв надалі не втручатись в господарську діяльність фірми під час участі у конкурсних торгах.

Наразі посадовця затримано. Проводяться першочергові слідчі дії.

У рамках кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.3 ст.368 КК України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.





Коментарі

ТШ
Тот шо бов там 245 п/зн

Standart situation та як коли гестапо(вб) у дпсу бере на показник даякого срочніка бо регіонального управління і отряда мозги єбуть...

E
Ede

1000 баксов - эти разве деньги?

Л
Ласло

Ось так,Віталік.Крисятничати-небезпечно.Спецом взяли на мєлочовкє,а віддавати будеш все,шо нахапав,плюс родина і подєльнікі скинуться.Жадність фраєра згубила.

ПР
Про реп

Ті що на справді роблять добро , роблять тихо. А не так

4
47

Весна...

РТ
Реп то кал

Влад русин рішив замолити грішки свої, роздає продукти старшим людям...Молодец, но обязательно то знімати на відео і викладувати в інстаграм? Пре гавнопафосом мирзьким

W
Wow

Деление надо знать, и помнить....

М
Мукачево

Під@р вонячий

Ш
Шиц

П.зд.ць Віталіку

РУ
Роман Ужгород

Не поделился он просто с выше стоящими органами и СБУ вот и поймали его на взятке)

Б
быкота

вот х...о-хабарник

Ы
Ыстык

Но нись уже 4 мая

Читайте також