На хабарях прикордонникам попалися вже 17 чоловіків призовного віку (ФОТО)

6
5

Деякі недобросовісні громадяни, змість захищати країну, спробували втекти закордон. Незважаючи на пропозиції хабарів, прикордонники їх не випустили з країни.

В пресслужбі Мукачівського прикордонного загону повідомляють, що тільки минулої доби "чоловіки" призовного віку запропонували майже 40 тисяч гривень, 6.5 тисяч доларів та 1250 євро неправомірної за безперешкодний перетин кордону.


У жодному випадку прикордонники не погодились на протизаконні пропозиції.

Про виявлення кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», повідомляли співробітників поліції.

У зв’язку зі збільшенням спроб надання неправомірної вигоди, в прикордонному загоні закликають не порушувати чинне законодавство України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Нагадаємо, чоловікам від 18 до 60 років заборонили виїзд з України.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДВ
Дт всіх нижніх

А можливо це побрехеньки ? Свідками були ? Отож бо і воно . А бачите хабарників , то ви б їх використали (прикордонників маю на увазі). Ви ж такі самі ! Чи я помиляюся ? Ні . Ви такі самі .

У
Ужгород

Іще в цей час прикордонники гроші беруть , не мають совісті, коли вже їм доста буде, є інформація що беруть, на всяких інших переходах, і не малі суми, так в нас на границях нічого не міняється

В
Волонтер

Вчора особисто бачив декілька авто з мужиками яких пропустили. В одному авто на Київській реєстрації були два бика і їх пропустили. КПП ЛУЖАНКА в ніч з 01.03.22 на 02.03.22. Були свідки. Пробити по базі думаю не важко. В черзі розмови йшли про суми від 500$ до 1000$ з одного гівнюка обсиканого

Г
Градець-Кралове

Наша таможня - майкраща! Кіко раз каміони йшли, товарняки, а туй як не пустити людину, за просте і щире Дякуву! Добре, а з іншого боку: і так вшиткі лем вдома, бо не беруть навіть у ТерО. То най би краще захищали грошима з-за кордону.

Б
Берегово

Лужанка пропускає, є люди што рішають, зверніть увагу

Читайте також