На Хустщині 25-річний чоловік прострелив голову своєму знайомому

9
8

На щастя для постріл був із травматичного пістолета, тож травма була не фатальною.

А ось самого стрілка затримали. 25-річний мешканець села Олександрівка під час конфлікту вистрелив у голову своєму 23-річному знайомому. У підсумку останній опинився у лікарні, а правопорушник втік.

За декілька годин стрілок попався у Хусті. За такий інцидент тепер чоловіку загрожує позбавлення волі строком на 15 років.

Нагадаємо, що вчора у Хусті в пожежі травмувалася людина, яка самотужки намагалася загасити полум'я у себе в помешкані.

Коментарі

О
Олександр

До... Мовчати-Золото 12.05.2020 16:30, пужати будеш маму з няньом сопляку, я за вас много знаю і в лице ваших бариг, думай шо пишеш наркомане... я вам ті бороди вмісті із скальпом знимати буду... так - шо ся бритвайте...

ДН
До нижнього заглота

Ти соска калмана обпітушарена

ДН
До нижнього

Вiдкрила рота соск@ пашкуляка !

ДО
До Олксандра. Мовчати-Золото

Олександре! Ми тебе вичислили через Ip-адрес! Ми тебе убєме, будеш застрелений! Не треба на Братву Гнати! ми прийдеме за тобою, не готуйся , ти не будеш знати коли.

Б
Бувалий

Небезпека! Обеззяна з гранатою чи пістолетом небезпечна для людей Приклад, колишній дептат Пашинський небезпечний , стріляв у людей. А як живе !!! Красава, жирує

О
Олександр

За декілька годин стрілок попався у Хусті. За такий інцидент тепер чоловіку загрожує позбавлення волі строком на 15 років. А Пашкулякови кілько дадуть за стрілянину у Мукачеві?, чого не пишете за підстреленного що лежав в Ужгороді?.

А1
Аполон 11

Хюстон в нас Проблеми.

A
arbeiter

Хустяни вони такі.....

Читайте також