На Хустщині біля сільських шкіл продавали пиво

15
0

Хустська прокуратура виявила, що біля навчальних закладів с. Копашнево та с. Стеблівка, продають горілку, сигарети, пиво та слабоалкогольні напої.

Прокуратура одразу відреагувала на ці порушення. А на перечинщині було виявлено, що у школі незаконно підключили Інтернет, де діти могли переглядати сайти забороненого змісту. 

На Воловеччині, лише за втручання прокуратури району, дирекція однієї з шкіл повідомила до управління освіти, молоді та спорту та до служби у справах дітей, про те що двоє дітей шкільного віку, упродовж 2013-2014 навчальних років взагалі не приступили до навчання.

Крім цього, прокурорськими перевірками в органах культури виявлені непоодинокі факти, які свідчать про занепад культурних цінностей, низький рівень усвідомлення неповнолітніми моральних, культурно-етичних норм життя.

Як повідомляє прокуратура, жодним соціальним педагогом не забезпечені загальноосвітні заклади м. Ужгорода, м. Мукачева, Берегівського, Великоберезнянського, Воловецького, Іршавського, Мукачівського, Свалявського, Ужгородського районів.

Також, у зв’язку з відсутністю належного фінансового забезпечення потребують капітального ремонту 71 бібліотека із 487 наявних в області, один із восьми державних музеїв, 113 із 460 установ клубного типу та 4 наявні в області професійні театри.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також