На Хустщині BMW влетіла у Volkswagen. Загинула молода жінка, ще двоє у лікарні (ФОТО)

8
22

Аварія трапилася в селі Іза, Хустського району.

Як повідомляють  правоохоронці, зі сторони Ізи в бік Хуста рухався автомобіль BMW з іноземною реєстрацією. Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen.

В «Гольфі» їхала сім’я: батько, мати і 20-річний син. Останній і перебував за кермом.

Внаслідок ДТП загинула 46-річна мати водія. Син у реанімації, а чоловік лежить в травматології Хустської лікарні.

Вчинивши ДТП, водій BMW втік з місця пригоди, кинувши авто. Працівники поліції встановили особу власника – машина належить  28-річному жителю Хуста.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, а автомобіль поміщено на спецмайданчик. Винуватця смертельної аварії розшукують правоохоронці.

Коментарі

М
Михаил

Смерть за смерть.

С
Сергій

в мене авто на ін.реєстраціі,ізжу обережно,всі члени сім*і пристебнуті, малюк в авто-кріслі,дотримуюсь всіх правил,права не купляв а відходив всі заннятя в автошколі від а до я. Бісять ті хто продав жигуля купив бімера чи мерса ауді, фольц тд.тп. і роблять з себе профі-гонщика з понтами!!!! нажаль нема можливості купити на наших номерах. проблема в людях,в нас і в владі,стоялиб камері,штрафи заоблачні все б було інакше. а саме головне,людина яка сідає за руль авто вже стає вбивцем (на бумазі) і від самого водія залежить чи стане він вбивцею в реальності чи ні.

В
ВасьВась

хахахха тебе вижу файно дримбать) мене не дримбала і не буде дримбати) в любий момент їду отсюда) а ти жебракуй)

В
васильови

ти лумпаку скоро ся держава тя так удримбать шо підеш жебраковати

В
ВасьВась

До glupi! сам ти 0с ел! я маю і на бензин і на всьо шо мені треба! і сам усього добився! і рост цін мене ни як не беспокоіть! і їзжу я на укр номерах і веду себе нормально на дорозі! а ти чм 0 їздиш на слов номерах і послідній х ** без солі доїдаєш,а за ремонт черпака твого вже мовчу,майже у баби пенсію отбераєш аби на бензин було

ДР
до редакціі

а чому ви так акцентуєте увагу що авто на іноземній реєстраціі?яка вам с того радість?і так номера все замальовуєте!!!!яка вам вопще разниця чи машина з номерами чи без номера то лічноє діло каждого шофера

Н
народ

люди добрі се правда скоро пішком будеме ходити з сими цінами ай зарплатами а у києві ся з нас докус іздівавуть треба шось робити а не туй словацькі номера обговорьовати шо у вас докус розума ниє чи самоповаги

G
glupi

василю сам ти осел зацикливісся на тих номерах як баран а номера там ни дочого,а тобі скоро не на бензін не хватить гроши а й за світло й газ нічим буде платити такшо всі пішком будуть ходити а ти до номерів ся доонажив

В
ВасьВась

Но ви люди глупі,хто пише шо не в номерах проблема! а ви от дебіла заберіть можливості купити ту бмв,і розум буде в голові коли лем на жигулі кататися буде і буде боятися когось даже заціпити! А то гойкаєте не в номерах проблема не в номерах! раніше таких страшних дтп у нас не було! дали дебілам возможность,вот і треба її забрати! і всі будуть спокійні,і люди живі!

2
222

Справа в тих биках які їздять на іноземних номерах. Тому що вони думають що безсмертні і всьо зможуть і їм всерівно на наслідки їх дій, вони про них не думають, а тому що нема чим думати

К
К

Справа не в іноземних номерах!!!!! ЗРОЗУМІЙТЕ ЦЕ НАРЕШТІ!!!!! Чомусь на цій же машині з іноземними номерами, перейшовши кордон в іншу країну, одразу пристібають пасок безпеки, стежать за швиткістю і намагаються не порушувати ПДД, бо знають що за це їм буде чималий штраф. Так може не в номерах справа а в головах.......(

3
3

для McMurphy.я добре слідкую хочеш вповісти шо по ужгородській трасі їздять по правилам,та йдися провизи.та прозріеш

M
McMurphy

Для 3 Уважніше слідкуй за новинами!!! Більшість смертельних ДТП стається поза територією обслуговування патрульної поліції де якраз і газдують старі даїшники , всі претензії до них!!!

Л
лада

а в жигулях при 60км при аваріі всі трупи побзирайте краш тест любого жигуля

3
3

номера не дочого, мусоркам роботу треба робити ,а не возитися з Мукачева до Ужгорода. Коли була стара міліція та не так ганяли бо боялися ош дись под корчом сидять і треба забашляти ,атипир хоч бомбу визи спирати нікому.

S
statustuka

причому туй іноземна реєстрація,дебілів хватає усяди як серед шоферів так і у владі і в цілому світі а є і нормальні люди а ви ся зациклили на тів реєстраціі як барани!!!!

С
Синтетик

Проблема не в номерах, а в головах. Люди просто переоцінюють власні можливості. Не думають, не аналізують, не прогнозують обстановку. Бездумно тиснуть на тапку, бо психологічно сприймають власний автомобіль як фортецю на колесах. Кожного разу, коли ви сідаєте в автомобіль, ви сідаєте в атракціон, в статистичну рулетку, де саме вам може випасти шанс загинути сьогодні, вас відвезуть у морг і закопають через три дні, а ви думали, у вас плани на 20 років вперед. Думайте не про те, як швидше доїхати чи обігнати "отого тормоза", а як взагалі ДОЇХАТИ до пункту призначення.

Р
робот

я взагалі не проти іноземної реєстрації , але статистика і власний кожньоденний досвід невблаганні нажаль

R
rem

А де недополіція - провал на всіх фронтах.

ПБ
Пішто бачі

П..дар лишив сімю без жінки та матері. Іноземні номера опасні і точка...

К
Карпати

Бл...ть,та коли ця фігня закінчиться?Пішов на заробітки,там сидів грязний і голодний !Заробив 2000євро,купив собі бумера а їздити оп і не вміє!Вбив жінку,залишивши чоловіка без дружини а сина без матері!Такі вот справи Люди які ще вчора не могли і на велосипедах їздити нормально,сьогодні керують автомобілями)

В
ВасьВась

Ну 6 л я д 1! нахер перекрити тоті іноземні номера,най на ВАЗах іздять,понту менше і люди живі будуть! всю аварії і лем на іноземних номерах! із грязі в князі бо має бмв за 1000баксу! права купив і мажором став!

Читайте також