На Хустщині чоловік вбив односельця ножем, його затримала поліція (ФОТО)

1004 1

30-річного жителя Нижнього Селища підозрюють у вбивстві 29-річного односельця. Чоловік наніс два удари ножем та втік з місця злочину.

Вчора близько 23-ї години до поліції надійшло повідомлення від співробітників екстреної медичної допомоги, які констатували смерть 29-річного жителя Нижнього Селища на Хустщині.

За повідомленням правоохоронців, чоловіка умисно вбили, нанісши два удари ножем. За даними поліції до вбивства причетний 30-річний односелець загиблого, який втік з місця злочину.

За кілька днів до події між чоловіками виникли неприязні стосунки. В день вбивства між ними знову розвʼязався конфлікт, – повідомляють у Національній поліції Закарпаття.

Правоохоронці провели ряд пошукових заходів та затримали зловмисника. Відповідно до статті 208 КПК його помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відомо, що підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за умисне травмування людини.  У чоловіка вилучили речові докази, які вказують на його причетність до злочину. Їх скерують експертам на дослідження.

Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі

Т
Таня

Но зато не в ТЦК

Читайте також