На Хустщині чоловік застрелив сусідську собаку, бо та кидалась на його дітей

30
15

Про інцидент 9 вересня повідомляє Головне управлінні національної поліції Закарпаття.

Правоохоронці розповідають, що того вечора, до них звернувся власник собаки з заявою про те, що його сусід застрелив його собаку.

На місці слідчо-оперативна група з'ясувала, собака забіг на подвір'я сусідів, де гралися діти. За словами 61-річного мешканця села Крайниково пес почав кидатись на його дітей, він взяв свою зареєстровану рушницю, якою застрелив тварину.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України, тобто жорстоке поводження з тваринами. Встановлюються всі деталі справи.

Дивіться також: Судитимуть закарпатця, який на Міжгірщині забив насмерть коня

Коментарі

Л
Людина

Ба чи дослухаються до здорового глузду і ба ци почитають коментарі поліцаї?Бо в нас в угоду євротолерантності,пес більше має прав і захисту ніж людина.Сатаністи вже докус удуріли і зїхали з катушок. Треба б журналістам і спільноті прослідкувати за долею цього чоловіка на якого відкрили кримінал і не допустити свавілля! Всі нижні коментатори,молодці!Я вже і не думав,що в нинішній час люди все таки зберегли розум і совість.Уважуха вам!

К
Коментатор.

Правду мав ,що застрелив. Він що мав дивитися як пес кусає його дітей??? А хазяїна пса судити. Бачу всі коменти адекватні - зразу видно всі люди проти такого свавілля. Не вмієш тримати собаку б...ть - купи собі попугая чи рибок.

9
911

Правду мав!!! Якого фраса сусідський псище має глядати у мойому дворі??? А коли пси кусавуть дітий, угризавуть дарабчики мяса з личика, ручок, ножок - тоди сусід би повів Перебачте, то не я, то мій пес??? Треба боло іщи і сосідови врізати помежи ВоімняОтца...Оби не писав і дурницями не занимався!!! У поліцію го понесло...Мав би щи сусідським діточкам конфет пару кіл купити, за то, ош напудилися од його пса!

ПГ
пес гуляє по сусідах

Молодець мужик! Підтримую

Н
ну

То есть если соседская псина которую сосед же не может контролировать будет кусать людей то те должны подставлять вторую ногу чтобы не сесть за жестокое обращение? Если же соседская собака кого-то не дай бог загрызет, то сядет ли сосед?

М
Мама

У мене рушниці нема,але якби сосідський пес!!! на моєму подвір'ї кидався на моїх дітей,я б його лопатою прибила...і хозяїна

В
Василь

Треба судити чій пес гуляє по сусідах.

М
Мікулаш

Мав право.

З
Закарпатець

Молодець,бо коли би дiтей покусав булоб пiзно i неговорiть дурниць про жорстоке поводження з тваринами безпека дiтей головнiше у разi загрози дiтям я би зробив те саме,а заодно набив писок власнику собаки.Можуть говорити шо хочут зоозахисники,а для мене ДIТИ найголовне...

П
Правдоруб

Підтримую ВСЕ нищенаписане.

Ч
Читач

Треба ще стріляти псів, бойцових пород, котрі по вулицях без поводків і намордників гуляють. Разом з власниками собак.

V
vvv

Молодець мужик! Пес має бути у дворі і бажано - на ланцюгу. Решта - бродячі тварі. А їх треба безпощадно винищувати.

1
1234

Цікаво чи відкриваються так скоро кримінальні провадження коли собока когось покусає???

Т
Тончі

На своєму подвір'ї можна. Навіть навулиці якщо хтось загрожує твоєму життю, то ти для того щоб зберегти своє можеш убити нападника - це самозахист. А тут тварина...

П
Пікачу

Правильно робив. Мож боло валити коли ще забіг у подвіря, немусай боло чекати коли до дітей дойде. А хозяїн має у дворі держати собаку.

Читайте також