На Хустщині чиновники віддали 600 тис. за ремонт у школах, якого так і не було (ВІДЕО)

5
4

Згідно документів, будівельна фірма ще у серпні замінила котли і відремонтувала приміщення котелень у трьох школах, за що й отримала гроші від Хустського відділу освіти.

Але, як зазначають журналісти ТСН, насправді ж роботи почалися лише зараз, після розголосу.

раніше, стан котелень сфотографували активісти, і виклали у мережу, вони ж і з'ясували, що на папері ремонт давно завершений, а підрядник отримав гроші.

Це згодом підтвердила і спеціально створена комісія.

В одній школі 55 дітей - уже завтра тут чекають заморозків, а обігріти класи нічим.

"Котельня не готова. Вона не готова і ми її не приймали. Чого вона не готова, я сказати не можу", - каже представник дирекції школи села Поточок Людмила Довгій.

Цікаво те, що після скандалу головний освітян району пішов на лікарняний, підлеглі говорити з журналістами не хочуть.

Прокуратура відкрила провадження за двома статтями – розкрадання бюджетних коштів у особливо великих розмірах та зловживання службовим становищем. 

Коментарі

Х
ха

пузо ще невиросло і так хоче на море

Д5
до 555

...на кожну школу мукачівського району, підкреслюю на КОЖНУ !!!!! Виділили по 140 000 -190 000 грн. де ті гроші? Конкретно на Чинадіївську середню школу 1-3ст. виділили 172 000 грн. де даже і не починали ремонту, котельня не готова до отоплення, лінію електропередач так ніхто і не лагодив, батареї в початкових класах ніхто не ремонтував!!!!! До голови Гайдая та керівника освіти району де кошти, чому ніде не проводяться роботи? Не вдавляться діточими грішми?

М
мати

вже задолбали а гроши з батьків і далі збирають на подарки на ремонти косметичніі так далі а самі великими сумами грабують якби вони не знали що роботи не проводилися

5
555

А в Мукачівському районному управлінні освіти чудять те саме... і безкарно

Читайте також