На Хустщині потяг влетів у вантажівку (ФОТО)

24
6

Зараз на місці працюють правоохоронці.

Факт ДТП підтвердили Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття. Аварія сталась сьогодні, 23 липня у селі Рокосово, що на Хустині. За попередніми даними потяг з Солотвина зіткнувся з вантажівкою на переїзді.

На місці зараз працюють правоохоронці. За попередніми даними є постраждалі — це водій вантажівки та двоє пасажирів потяга, вони госпіталізовані до лікарні.

Із потяга евакуювали 226 пасажирів — наразі місцева влада організовує довіз людей від дороги до автостанції міста Хуст.

Нагадаємо, на Закарпатті у ДТП загинув 12-річний хлопчик.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д1
До 13:29

Боло би дубрі оби лем за Карпати перейшли . Назад їх не пустиме . Доста тої $валі поналізло .

ДН
До нижнього допису

Зараз твориться неймовірне . Понаїжджали МОСКАЛІ та інша категорія "руЦкоглаголющего пропаг@ндона " , які почали "вносити" свої азійські звички , погляди і ,чомусь, повчання і настанови ...КОРІННОМУ НАСЕЛЕННЮ НАШОГО КРАЮ !? Вважаю , що це неподобство потрібно виправити . Викорінити цю "орду" з НАШОЇ ТЕРИТОРІЇ . P.S. коней дамо , хоч і не молодих . До Уралу доскачите ...

А
Афигеть

Что, ромале уже могут керовать фураме? Вот это доскакались, вот это пришли в европу. Ребят из Закарпатья раньше уважали в армии, дружные они были. Что сейчас твориться там?

ЕЕ
Ефим Евсеевич

Блдинам на самосвале и другим нелюдям. Вот кто вас рождает на свет б-жий? Видишь переезд, остановись, убедись что можно спокойно переехать и вперед. А то думал на большегрузе, что он король дороги. Вот езли здохнет нелюдь (шофер большегруза), то воздух станет чище. Ганьба мразям, породившем нелюдь. Или мразям, породившем техника, смотрящего за тормозами.

К
Коцкош

Машиніст не вулитів через лобовое)

Г
Глорія

Машиніст потягу порушив правила дорожнього руху.

Читайте також