На Хустщині працював мобільний центр зайнятості

7
0

З 18 по 20 квітня 2012 року фахівці Хустського центру зайнятості провели інформаційні масові заходи – виїзні акції з розгортанням мобільного центру зайнятості в смт. Вишково та селі Яблунівка.

Мобільний центр працював на подвір’ях Вишківських загальноосвітніх шкіл I-III ст. № 1 і № 2 та Яблунівської загальноосвітньої школи I-III ст. Участь у заходах взяли близько 300 чоловік, серед яких 185 учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, безробітні мешканці села та селища.

З цікавістю учні дізнавалися про професії, які користуються попитом на ринку праці. Діти мали можливість переглянути фільми із циклу «Світ професій», пройти тестування, з метою визначення своєї схильності до типу професій та ознайомитися із описами тих професій, які їх зацікавили. У безробітних, що знаходяться на обліку в центрі зайнятості, було багато питань стосовно можливості отримання нової професії та перспективи працевлаштування після закінчення навчання.
 
Користуючись нагодою педагоги та батьки дякували за Профорієнтаційний термінал, який в цікавій ігровій формі дає можливість узагальнювати та систематизувати профорієнтаційні знання.
 
Під час роботи мобільного центру всім учасникам були роздані інформаційні матеріали: буклети та брошури. Також було проведено опитування споживачів інформаційних ресурсів служби зайнятості: мобільного центру зайнятості, профорієнтаційного терміналу, профорієнтаційного ділового щоденника школяра.
 
Вчителі та учні подякували спеціалістам центру зайнятості за проведену роботу та сподіваються на подальшу співпрацю.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також