На Хустщині провели тренінги з підприємництва

16
0

17 липня 2012 року, в Хустському міськрайонному центрі зайнятості, представником ТзОВ „Територія бізнесу” м. Львів, Борисом Чернявським були проведені два тренінги для безробітних та шукачів роботи з питань підприємництва.

 

Метою тренінгу під назвою «Бізнес-планування» було подання професійної інформації щодо бізнес-планування, реалізації самовизначеності, сприяння усвідомленому вибору майбутнього виду діяльності.
 
У заході взяли участь 15 безробітних, які мають бажання зайнятись підприємницькою діяльністю, або отримати інформацію про започаткування власної справи. З боку присутніх піднімались питання щодо оподаткування підприємців, перевірки різних установ з боку державних служб. Захід пройшов в активній дискусії та дружній атмосфері.
 
Другий тренінг на тему: «Вибір виду діяльності на селі: поради та застереження» мав на меті проінформувати сільських мешканців щодо можливих видів діяльності на селі. У заході прийняли участь 15 безробітних. Поради тренера для них були дуже корисними. Присутні уважно слухали лекції, брали активну участь у дискусіях, тестуваннях, анкетуванні. На завершення всі слухачі отримали сертифікати участі у тренінгах.
 
Співпраця Хустського МРЦЗ з ТзОВ „Територія бізнесу” планується і в подальшому. Для безробітних сплановано та розроблено ще чимало семінарів-тренінгів на яких вони почерпнуть багато важливої та корисної інформації для самовдосконалення та працевлаштування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також