На Хустщині проводять тренінги з основ підприємництва

12
0

На початковому етапі своєї діяльності багато хто з підприємців зіштовхується з рядом проблем. Що собою представляє організація бізнесу? Як розпочати бізнес з «нуля»? Які потрібно сплачувати податки? Як бачимо питань чимало, але часто одержати на них відповіді не так вже й легко.

 

Для того, щоб підприємці-початківці отримали твердий старт та були всебічно обізнаними в юридичних питаннях відкриття власної справи у Хустському міськрайонному центрі зайнятості 8 червня 2012 року, пройшли два тренінги для певних категорій населення за участі представника ТзОВ „ Вектор успіху” м. Львів - Михайла Данканича.
 
У першому тренінгу під назвою «Психологічні аспекти організації власної справи» взяли участь потенційні підприємці та безробітні. Метою заходу стало підвищення внутрішньої мотивації присутніх до започаткування власної справи, визначення учасниками  хисту до ведення бізнесу, необхідних якостей особистості успішного підприємця.
 
Метою другого тренінгу на тему: «Особливості оподаткування фізичних осіб - підприємців» стало підвищення рівня поінформованості щодо особливостей оподаткування фізичних осіб - підприємців в Україні, видів підприємницької діяльності, форм оподаткування та їх особливостей.
 
Присутні уважно слухали лекції, брали активну участь у дискусіях, рольових іграх, тестуванні, анкетуванні. Завдяки ретельно продуманому сценарію, обидва заходи пройшли дуже жваво та цікаво.
 
Взагалі чутки про проведення таких тренінгів розповсюдились по Хустщині і через безпосередніх учасників – безробітних, й стали затребуваними та актуальними. Наприклад, до відділу активної підтримки безробітних звертаються учні вищих навчальних закладів міста з проханням запросити їх на наступні семінари за участі представників ТзОВ „ Вектор успіху”.
 
По закінченні кожного тренінгу присутнім пропонують заповнити анкети, роздають інформаційний матеріал до кожної з тем. Усім учасникам тренінгу вручаються сертифікати, які засвідчують активну участь слухачів у тренінговому навчанні.
За організацію проведених заходів працівники центру зайнятості отримали високу оцінку, адже підібрані претенденти максимально відповідали вимогам щодо проведення таких тренінгів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також