На Хустщині судитимуть голову села, який розтратив мільйон гривень

9
9

Як повідомляють у прокуратурі гроші були виділені на ремонт дороги.

Прокуратура Закарпатської області зареєструвала кримінальне провадження за матеріалами Управління СБУ в Закарпатській області про ймовірну розтрату близько 1 млн грн бюджетних коштів головою селищної ради.

Наразі встановлено, що посадовець затвердив акти виконаних робіт, чим забезпечив оплату бюджетних коштів, хоча фактично роботи виконані не були. За попередніми оцінками сума наданих послуг завищена на майже 1 млн грн.

Цю оборудку посадовець скоїв спільно із директором приватного товариства, яке здійснювало реконструкцію вулиці в одному із сіл Хустщини.

Попередня правова кваліфікація за ч.5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання своїм службовим становищем у особливо великих розмірах).

Коментарі

К
колгоспник

Крадуть у каждому селі голови.Тепер ще і землі продають.які оформляють на підставних АТОшників!!!

Я
я

не знаю особисто цього голову хто і що але подібний сценарій прокуратура повторює часто а потім доходить до суду а доказів нема бо і не могло бути якщо справа висосана з пальця.Але праеміі і галочки отримують для показника.Хто так робить знає про кого я і про що.

Г
Ганка

Нич Іванові небуде.

Б
Боцман

Прийде і на Івана У Горнду провірка

СЗ
Слуга Закону

Одобряю.

У
Україна

А чому цим займалося СБУ ? Це сектор роботи іншої структури. А до компетенції СБУ має входити : - контррозвідка ; - тероризм ; - державні таємниці .

Г
Гупяка

Друзі, дякуємо, що були з нами в цьому році! ??Згадуємо найяскравіші моменти 2019-uj і готуємось завдавати змін у 2020! ??Щасливих свят

8
888

Мошак І І, голова Чинадієва, оце корупціонер. Вже скільки років у нагляк краде і нич. Чекаю свої 10%.

Д
Дід

ВІдкрили Америку. А хіба він такий один ? Пакуй майже через одного-не помилишся.

Читайте також