На Хустщині сильно побили колядника

11
0

Вже із самого ранку на Святий вечір Хустщиною лунала весела коляда.

З хати до хати колядники із Вертепом та Віфлеємською зіркою веселили людей повідомляючи їм про новину , що народився Спаситель світу, а люди за це пригощали дітей різними смаколиками, давали золотого пятака та ще й набили одного із колядників.

З тілесними ушкодженнями до Хустської районної лікарні був доставлений  34-х річний мешканець м. Хуст. Працівники міліції з’ясували, що потерпілий прийшов на одну з вулиць м. Хуст, щоб у цю Святу ніч повеселити. Зайшовши у одне із дворогосподарств він попросив напитися води. В той час вийшов один із гостей будинку , і замість того щоб вислухати коляду , наніс чоловіку тілесні ушкодження, з якими останній звернувся за допомогою до медиків. Щодо своєї поведінки чоловіку доведеться пояснити правоохоронцям.

В цей святий вечір жителька одного із сіл Хустського району, повідомила про крадіжку побутових товарів з будинку. На місці події члени слідчо-оперативної групи встановили, що «колядник» завітав у помешкання через вікно дитячої кімнати. Сума збитку становить більше двох тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють особу причетну до крадіжки, пише Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також