На Хустщині виявили ще одне стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

101
0

Мешканка села Липча Хустського району поскаржилась у державну екологічну інспекцію про наявність несанкціонованого стихійного сміттєзвалища на території Хустської громади.

Як повідомляє прес-служба інспекції, в ході обстеження було дійсно виявлено стихійне сміттєзвалища на території Хустської міської ради.

"На основі зафіксованого порушення, Інспекцією підготовлено та направлено на адресу територіальної громади вимогу, якою зобов’язано ліквідувати стихійне сміттєзвалище, а також вживати заходів щодо запобігати утворенню стихійних сміттєзвалищ шляхом проведення просвітницької роботи та посилення контролю додержання вимог природоохоронного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні несанкціоноване сміттєзвалище на території Хустської міської ради ліквідовано.

"Закликаємо всіх мешканців бути відповідальними та дотримуватися правил сортування та видалення відходів, бути небайдужими та інформувати Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області про виявлені факти порушень, використовуючи мобільний додаток "ЕкоЗагроза" та за телефоном (0312) 61-43-30", - додають у Державній екологічній інспекції Закарпаття.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також