На Хустщині жахлива ДТП: Водії Toyota та Skoda загинули через зіткнення. Усі подробиці (ФОТО)

33
8

21 листопада, між селами Драгово та Золотарева Хустького району сталася ДТП із потерпілими в наслідок чого загинуло двоє молодих людей.

Поки не відомо при яких обставинах, але зіштовхнулись два автомобілі Toyota Camry та Skoda Octavia. Внаслідок ДТП обидва водії, мешканці с. Золотарево Хустського району 1990 та 1996 років народження, від отриманих травм загинули на міс ці.

Ще два пасажири були госпіталізовані до Хустської ЦРЛ із різними ступенями травм. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини страшної ДТП.

Згодом, правоохоронці розповіли, що 28-річний мешканець села Золотарево на Toyota не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну. Тут він зіткнувся з автомобілем Skoda, яким керував 32-річний односелець


Через зіткнення загинули обидва водії, а в лікарні опинилися два пасажири «Toyota», віком 30 і 35 років. Лікарі попередньо в одного діагностували забій, а в іншого перелом лівого плеча.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Коментарі

П
Петро

Ви подивіться яка там дорога. То не дорога, а путівець. Яка там зустрічна, яка там розмітка, її там з роду не було. Там взагалі двом авто роз'їхатися важко

Ж
Жуй

А як так 1990 року народження 28 років понятно,а 1996 р. 32 ?

Ж
Жесть

Жесть, и ДТП будет только больше. Все куда то спешат опаздывают а машины все более мощные и быстрые....

П
Правдоруб

САМІ знайшли те що хотіли, і нічого їх жаліти...

Q
qwe

мда там дороги на півтори машини суїцидники малолітні

П
правда

от де треба міряти перевищення швидкості і небойсь перетин сплошної, а не у двох місцях на одній трасі з одним приладом!!! Нова поліція повний отстой в плані профілактики ДТП.

B
betonus

У нас, по правді, зовсім доріг немає, але аварії, одна страшніше другої, стаються кожен день. От парадокс...

9
911

ГОСПОДИ!!!!!!!!!!!! СПАСИ І СОХРАНИ!!!!! НЕ дай Бог такоє...Співчуття...від душі....

Читайте також