На Хустщині затримали ЗІЛ навантажений "лівою" деревиною (ФОТО)

7
1

Вантажівку завантажену свіжозрубаною деревиною зупинили 23 травня, під час патрулювання у селі Горінчево.

В поліції Закарпаття розповідають, що з лісопосадки 32-річний водій намагався вивезти 5 кубометрів деревини породи «бук», яка не була промаркована відповідно до встановлених вимог. Чоловік не зміг пояснити походження вантажу та не надав документів, які б підтверджували законність її перевезення.

Правоохоронці викликали на місце події для документування слідчо-оперативну групу. В той час водієві привезли нібито дозвільні документи, при огляді яких дізнавачі поліції виявили явні ознаки підробки.

В результаті, транспортний засіб разом з деревиною та товаро-транспортні накладні поліцейські вилучили для проведення необхідних експертиз.

За фактом підроблення чи використання підроблених документів відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України.

У ході досудового слідства поліцейські встановлюватимуть всіх причетних до злочину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
володимир

цікаво як це хустскі дізнавачі замітили фальшиві документи, затримавши крадіїв лісу їм якийсь невідомий приніс приходну квитанцію виданою горінчевським лісництвом ще 23 березня 2022 року, в якій вказано що 23 березня «іванов» вніс 2400 гривень згідно договору( якого договору , і за що внесено ці гроші) в квитанції не вказано, а кража була 23 травня 2022 року, і ліс свіжо зрубаний , хустські слідчі крадіїв відпустили, це як в кіно, Месінг на пустий папірець, отримав гроші в банку, я вам гарантую, що дальше слідчі, відпустять і крадія, і деревину, ну , як в кіно

Читайте також