На Хустщині з'явився "сутенер", який розводить людей на гроші

7
1

В Хусті почали надавати сексуальні послуги через віртуальний «публічний дім», про це розповів Роман Келемен на своїй сторінці у "Фейсбук".

За його словами до нього звернулися люди які шукали сутенера за іменем Іван. Він обіцяв привести дівчат одразу як ті поповнять його мобільний телефон на 400-800 гривень. Звісно, телефон потім виключався.

"Вже троє чоловіків звернулось до мене, чи зміг би я допомогти розшукати «сутинера» Івана , який мав привести дівчат , щоб хлопці собі вибрали дівчат для розваги . Іван їм сказав , щоб вони поповняли його телефонний номер на 400-800 грн в одному з супермаркетів і він зразу мав їм привести на авто дівчат . Чоловіки поповняли цей номер , а потім цей номер не відповідав.", - пише РОман Келемен.

"От таке секс-шахрайство почало діяти на Хустщині . Хлопців з заробітків приїхало багато і думали розважитись, як це прийнято за кордоном ,а тут замість розваг такий кидок . Звісно ніхто в міліцію з такою заявою не звернеться , що його обдурили секс- шахраї. Треба би міліції знайти цих секс-шахраїв , щоб не дурили хустських чоловіків та не травмували чоловічу потенцію)", - додає пан Роман.

Коментарі

А
аня

так то Іван Бовкун новий бізнес започаткував

Читайте також