На Хустщині злочинець викрав з аптеки гроші, які збирали на лікування хлопця (Відео з камери)

8
4

Випадок стався сьогодні ввечері, у селі Велятино, що на Хустщині.

Як розповів у соціальній мережі Фейсбук правозахисник Роман Келемен, викрадачем виявився мешканець міста Хуст, який вже не одноразово притягався до кримінальної відповідальності.

— Скринька була встановлена власником аптеки на прохання рідних важко хворого односельчанина Свириденко для збору коштів необхідних для лікування гепатиту «В». Як пояснив власник аптеки, що в скриньці було більше 8 тисяч гривень, - пише Роман Келемен.

За словами Романа Келемена особу злочинця встановили, ним виявився раніше судимий молодий хлопець, який вживає наркотичні препарати і 16 разів притягувався до кримінальної відповідальності за різні види злочинів.

— Хустський районний суд є до нього милосердним і він постійно уникає покарання у вигляді позбавлення волі. Як пояснюють правоохоронці, що кошти він програє в азартні ігри та витрачає на покупку наркотичних засобів. Поліція грабіжника поки не затримала, - додає Роман.


Коментарі

А
Аптека

Не по християнськи айбо оби му ті гроші на лікарство!

Д:
діагноз :

Добити,щоб не мучився.

Т
Троцкій

Пацан живе як в раю. Азартні ігри, випивон, всяка шмаль. Не всі так уміють.

С
саня

се не цімбор луціва з ракошина ..поведінка один в один , ниякого морального , духовного виховання .. так і хочеся повісти , шо то хворі люди і іх треба зобрати і увести дись на безлюдний острів -ізоліровати від суспільства ...

Читайте також