На Хустщині жорстоко побили чоловіка. Закарпатець у важкому стані (ФОТО)

17
7

Випадок трапився у вівторок, 14 травня, у селі Липча, що на Хустщині.

Про це розповів правозахисник Роман Келемен.

За словами пана Романа постраждалий опинився у лікарні з важкими травмами, а правоохоронці відкрили провадження, як нанесення легких тілесних ушкоджень.

"У вівторок, два чоловіки, перебуваючи у алкогольному сп’янінні, жорстоко побили свого односільчанина - жителя села Липча, Хустського району. Потерпілого доставили до Хустської районної лікарні у важкому стані з струсом головного мозку, чисельними забоями голови та вибитими зубами і вибитим оком. Слідчий поліції порушив кримінальне провадження тільки за ст.125 кримінального кодексу - нанесення легких тілесних ушкоджень Підозрювані спокійно гуляють селом, продовжуючи свої застілля, вихваляючись своєю безкарністю та тим, що вони вже все порішали . Людина-потерпілий знаходиться у важкому стані у лікарні, лікарі намагаються спасти око, так як внаслідок побиття почалися незворотні процеси. Знову потрібно такі факти публікувати, щоб нарешті слідчий почав розслідувати ззлочин, - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Роман Келемен.


Коментарі

И
Иван

Віталік? )

ПД
Правдоруб до "вася-иван"

Не пердіть в муку. Підстав достатньо щоби наказом начальника Управління поліції Закарпаття усунути від виконання службових обов'язків слідчого та розпочати СЛУЖБОВЕ РОЗСТЕЖЕННЯ за участью інспекції+гестапо (внутрішня безпека) за результатами ЯКОЇ матеріали передаються до прокуратури з метою порушення кримінальної справи ПРОТИВ ЦЬОГО слідчого. А як СВІДЧИТЬ РЕАЛЬНІСТЬ - ЖОДНОГО МУСОРА ЗА ПОДІБНІ МУХЛЮВАННЯ ЩЕ НЕ ПОСАДИЛИ, максимум що - ДІСТАВ "догану", яку через півроку з нього знімуть і далі ця паскудь буде "хімічити" та мутити в слідстві ПРИКРИВАЮЧИ ТІХ У КОГО є бабло. ЩОБИ "знайти" правду та притягнути тих хто по звірячому побив людину треба - ПІДНІМАТИ ГРОМАДСЬКІСТЬ, як це робили в Мукачево (вбивство хлопчика в "Черьомушках") та Білій Церкві (вбивство хлопчика), запрошувати телебачення. Інакше НІЧОГО НЕ ДОБИТИСЯ, так як ця навалочь у погонах БОЇТЬСЯ РОЗГОЛОШЕННЯ своїх мутняків. ЧИМ більше інформації в ЗАСОБАХ Масової інформації тим скоріше буде пзитив для потерпілого.

В
Вася

Следователя мусора на зону.тварь продажная

Я
Я

Не удивлён - мусора в своём репертуаре - твари!

Н
Нік

Привіт, це хто на фото?

П
Пікачу

«нанесення легких тілесних ушкоджень» WTF????

И
Иван

Де внутрішня безпека? Притягніть до відповідальності по всій строгості. Просите здавати доносити підставляти працівників. А тут маєте чіткий злочин і шо?

Читайте також