На Хустищині священик кидався на машини з ножем

23
15

До чергової частини одне за одним надходили повідомленя, про те, що вулицями Вишкова священослужитель пошкоджує автомобілі та погрожує людям ножем.

Стурбовані такими новинами, на місце події терміново виїхали дільничні інспектори міліції Олександр Попович, Василь Корсак та оперуповноважений сектору карного розшуку Василь Йовжі.

Правопорушника вони застали у Вишкові, саме коли він на землю звалив велосипедиста, попередньо спричинивши бідоласі тілесні ушкодження. За допомогою ножа священик почав погрожувати  чоловікові фізичною розправою.

Та саме тоді горе-священик побачив міліціонерів і швидко почав втікати у сторону с. Ракош. Зрозумівши, що правоохоронці його наздоженуть вирішив забігти в дворогосподарство, по дорозі.

Правоохоронці довго вмовляли чоловіка не робити дурниць, і вийти до них мирно. Той погодився, але як тільки покинув свій сховок, став з ножем нападати на міліціонерів. Вправно застосувавши заходи фізичного впливу правоохоронцям вдалося затримати чоловіка та доставити до міськвідділу міліції.

А тим часом до правоохоронців звернулися місцеві жителі, повідомивши їх, що 33-річний Альберт пошкодив три автомобілі, а їхнім власникам та випадковим прохожим погрожував фізичною розправою використовуючи при цьому ніж.

Найцікавіше тут те, що дебоширом виявився місцевий священик, який обслуговує одну з парафій села Вишково. Чоловік затриманий, речовий доказ штик - ніж в присутності понятих вилучено.

Наразі вживаються заходи щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу, повідомляє Хустський МВ УМВС.
 

Коментарі

Ш
Шерлок

які ж ви "віруючі" агресивні.. Іісус б вами гордився)

ПО
Полажинець Олегу

Як мукачівському інтелігенту підказую: Хуст або російською "город", або українською "місто".

З
Закарпатец

имя АЛЬБЕРТ ну точно не православного священника

З
Закарпатец

.Хустская и Виноградовская Епархия УПЦ МП Епархии Украинская Православная Церковь Украина Закарпатская Хуст Епископ: Хустский и Виноградовский Иоанн (Сиопко) Богослужения: пл. Независимости, 12, г. Хуст, Закарпатская обл., 90400 Телефоны: +3803142 2-21-82 , +3803142 2-20-79

З
Закарпатец

1.Церковь ЕХБ Церкви Церковь Евангельских Христиан Баптистов Украина Закарпатская Хуст (id:778, Добавлен: 20/10/04, Хитов: 1) Богослужения: ул.Дружбы, 14-а, г.Хуст Почтовый адрес: ул.Дружбы, 14-а, г.Хуст, Закарпатская обл., 90400 2.Церковь ЕХБ Церкви Церковь Евангельских Христиан Баптистов Украина Закарпатская Хуст (id:777, Добавлен: 20/10/04, Хитов: 1) Богослужения: ул.Школьная, 4, г.Хуст Почтовый адрес: ул.Школьная, 4, г.Хуст, Закарпатская обл., 90400

З
Закарпатец

Там несколько церквей: http://www.travelua.com.ua/zakarpattya/xustskij/xust/xrami-xusta.html На сьогоднішній день в Хусті функціонує більше 15 культових споруд різних конфесій – православного, греко-католицького, римо-католицького, реформатського, іудейського та ін. спрямувань

ПО
Полажинець Олег

Хуст место закарпатской интеллигенции. Сам интеллигент из Мукачево.

Z
Zoltan

1. У протестантов-реформаторов-кальвинистов нет святых (сам такой веры!), значит нет и святых храмов! 2. В Хусте священника-кальвиниста звать Лайош Ёзан, ему за 60!

С
саня

ей народ напишіть правильно я кий священник. непотрібно говорити не правду на священників. не правдо глагольте: не суди и небудеш судим!!!!!!!!!!!!!! редакція сайту напишіть хто який священник будь ласка. а ті хто жене не правдиво да священників підіть по ісповідуйтесь і причастіться.

З
Закарпатец

Реформаторского храма - Костела Святой Елизаветы реформаторской (протестантской) веры Хуст, ул. Жовтяна, 45

З
Закарптец

АЛЬБЕРТ - ТИПИЧНЫЙ КАТОЛИК

З
Закарптец

ГДЕ ВЫ ТАМ ВИДЕЛИ ПРАВОСЛАВНОГО СВЯЩЕННИКА ЭТО ВАШИ ВЕРООТСТУПНИКИ ОБКУРЕННЫЕ НАШИ НЕ КУРЯТ И НЕ ПЬЮТ ПОСЛЕ МАЙДАНА У ВАШИХ ЛОМКА ПОСТОЯННАЯ

М
місцевий

Це московський православний батюшка, прошу автора про це уточнити. Священик - це досить загальне поняття і вони є різні і різних конфесій. Але такі пяниці є тільки між православними. Починаючи з Хуста і вверх вони взагалі як риба у воді. А безпредєл творять страшний. Тим самим кидають тінь і на всі церкви. До того, це ще і сепаратистська московська організація. Потрібно її заборонити.

Я
Янош

Православной

7
777

Угадай з першого разу якої церкви цей священник.

Читайте також