На кінець 2017 бюджет Закарпаття недоотримав 38 млн грн (ТАБЛИЦЯ)

12
7

Всі міста, райони та ОТГ регіону перевищили планові показники, крім, як не парадоксально, самого обласного бюджету.

Станом на 1 грудня цього року, обласний бюджет Закарпаття недоотримав 38 млн 83 тис. грн. Іншими словами, на цей період часу та відповідно до планових показнкиів, виконання бюджету - 92.6%. 

Про це йдеться у статистичних даних щодо виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів Закарпаття, які підготував Департамент фінансів Закарпатської ОДА.

Як видно у таблиці, практично всі міста, райони та новостворені ОТГ виконали і перевиконали план бюджету на вказаний період. Лише Міжгірський район виконав бюджет на 99.7% (недоотримав 146 тис. грн) та обласний бюджет на 92.6% (недоотримав 38 млн 83 тис. грн). 

За словами фахівців, фінансовий рік для обласного бюджету не може закінчитись "у мінусі", тому кошти можуть компенсувати з обласних програм, включаючи медичні та соціальні. Такі пропозиції розглядаються на сесії обласної ради. 

До речі, скандальне розпорядження Москаля про «пересічку» виявилося блефом. 

Коментарі

П
пепа

та тых 38 млн вы думаете,ош пишло бы на благоустрий,а вать ищи шось для народа?то они,шо сидять з м х м мордофонами недополучили у свои жебы...зато и рожи роздути...бо кось у киеви суби забив у жеб...

Ф
ф

. А РОБИТИ ОНИ СИСІ ЧИНОВНИКИ НИЧ І НИБУДУТЬ ЗАКІТЬ НА ПОТСОСАХ З КИЙЕВА ЖИТИ БУДУТЬ ЗАТІТЬ І У НОСІ БУДЕ ЇМ ПАХНУТИ З КИЙЕВА. ОТ КОЛИ НАСТАНЕ СПРАВЖНЯ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБИВ ГОРОД- РАЙОН ВИКОРИСТОВУЙ КОШТИ ОТ ТОДИ ЛЮДИ УВИДЯТЬ ШО ТО ЗА ГАЗДИ - 0 крапка

ГО
Гуцул Орест

Не можу зрозуміти яка функція Москаля в області.Що він вообще робить крім гуляння та бухання на різних фестивалях.

Х
хаха

но та шо се такоє, пане губернатор, чому обласний бюджет не виконуєтья. Ви нам усю статистику по області портите)))

В
Вася

газда херов. вчителі й лікарі у гріських районах без зарплат сидять, бо пенсіонер лем піариться. Зато Мукачево він цілий рік гадив, ош там проблеми з бюджетом. а сам обосрався

П
ПОП

Уволю! Ганьба, ганьба ГГ. Такі на тебе надії покладав, а ти мало того, що Мукачево нагнути не можеш, так ще і бюджет дирявий!

М
Моріка

Догаздувався Москаль! Так кричав, так кричав, що Мукачево пасе задніх. А тепер сам став лузером у мільйонах.

Читайте також