На колегії Мукачівської РДА підбили підсумки першого кварталу

4
0

Вони виявилися позитивними, але не для всіх.

Розглядали тільки 4 питання, а зауважень і пропозицій щодо них було безліч. Особливо обурило керівництво РДА виконання місцевих бюджетів, а точніше їх недовиконання. Адже з початку року виконали план дохідної частини 22 сільські та селищні ради з 39. 

Мукачівський район - перший за рейтинговими показниками серед усіх районів Закарпаття. Однак все одно проблем, які потребують вирішення, ще вистачає. Основні з них розглянули на черговій колегії Мукачівської районної державної адміністрації. Перше і найважливіше – це підсумки соціально-економічного розвитку за перший квартал.
 
Тут одразу згадали про низьку заробітну плату.Найбільше обурило керівників району – невиконання місцевих бюджетів головами сільських та селищних рад. Як відомо, дохідну частину складають податки фізичних осіб і плата за землю. Однак у першому кварталі ситуація зовсім не втішає. Такі показники можуть негативно вплинути на подальший рейтинг Мукачівщини. Однак у сільських голів на це знайшлися свої «виправдовування». За словами керівництва району, якщо рухатися так і надалі, то Мукачівщина швидко втратить свої лідируючі позиції.Останні два питання не викликали жодних претензій, вони стосувалися благоустрою та оздоровлення дітей Мукачівщини. Порадувало те, що з цим у районі великих проблем немає. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також