На конкурс з туристичного логотипу Мукачева прислали 33 проекти

20
12

Під головуванням першого заступника Мукачівського міського голови Ростислава Федіва, відбулось засідання організаційного комітету з конкурсу на розробку туристичного логотипу Мукачева.

"Особливістю даного конкурсу є те, що автору, робота якого за результатами відбору членами оргкомітету та голосування мешканців міста набере найбільшу кількість голосів і стане переможним ТУРИСТИЧНИМ ЛОГОТИПОМ Міста #1 Мукачева, пропонується грошова винагорода - 10 тисяч гривень", - зауважив Ростислав Федів

І справді, цього разу подана рекордна кількість робіт - 33. Деякі автори представили навіть по 5 варіантів. Всього взяло участь 15 авторів не тільки з Мукачева, а і Мукачівського району, Ужгорода, Львівської області та навіть з Дніпропетровська.

Конкурсна комісія жваво обговорювала кожен логотип, з відзначенням сильних та слабких сторін, кольорових гам, стилістики та змісту вкладеного автором.

Після обговорення, було прийнято спільне рішення оприлюднити всі логотипи учасників і продовжити конкурс на три місяці. Це дасть можливість авторам, які з тих чи інших причин не змогли подати свої роботи попрацювати ще і зможуть подати.

Всі конкурсні роботи можна переглянути тут

Мукачівська міськрада

Коментарі

Т
Таня

13- найбільш локанічний. Інші якісь не серйозні, просто намальований замок, ніби дитинка дарує мамі малюнок))

С
своя

24

Ю
Юрист

Всі прикольні, але 24 і 14 найкращі

Ю
Юрист

Всі класні, але мені більше подобається 14 та 24

М
мені

24

О
Олег

24

М
Мункач

Тільки я би ще більш правдиво відобразив замок і ратушу, бо не зовсім схожі

М
Мункач

24 найбільш однозначно ідентифікує Мукачево

Н
Наталія

Гарний 24

2
29

№29 дуже крутий, в мінімалістичному стилі, тому буде актуальним довгі роки. До того ж можна зробити аналогічні логотипи для Паланку і решти історичних обєктів!

0
01

Другий логотиф прикольний із статуйов. Най би був

ПМ
проходив мімо

з ведмідьом прикольно,шо на спині тримає наші культурні надбання)

Читайте також