На кордоні у закарпатця виявили наркотики

8
0

В професійній діяльності кожного працівника органів, діяльність яких спрямована на протидію злочинам, є свої секрети. Не відкриваючи службових таємниць скажемо: в переважній більшості випадків вони полягають в уважному ставленні до дрібниць, їх аналізі та, на підставі професійного досвіду, прийнятті правильних рішень.

Саме така професійна схема спрацювала 4 січня, коли в пункт пропуску «Ужгород» з Словаччини прибув легковий автомобіль, яким керував мешканець Закарпатської області.

Спілкуючись з водієм, митники звернули увагу на певні ознаки, що могли свідчити про причетність його до вживання наркотиків. І хоча він заперечував наявність в транспортному засобі та серед особистих речей заборонених до ввезення в Україну предметів, було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду.

І як з’ясувалося – недарма. В результаті виконання пошукових заходів, серед особистих речей, що знаходилися в салоні легковика, митники виявили герметично закритий циліндр, в якому містилося майже 14 грам марихуани.

При документуванні факту переміщення в Україну особливо небезпечного наркотичного засобу громадянин повідомив, що придбав його в за кордоном.

І чи варто все що продається за кордоном тягти на Батьківщину?

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також