На кордоні з Польщею в межах Закарпаття планують відкрити пункт пропуску

4
4

Попередньо, він планується як піший, саме з туристичною метою.

Про це заявив спікер ВP Андрій Парубій, говорячи про результати переговорів з маршалом польського Сейму Мареком Кучинським.

Загалом, у 2018 році планується відкрити 4 україно-польські пункти пропуску: два на Львівщині та по одному на Волині і Закарпатті. 

- ... Нами опрацьовано дуже конкретний план, щоб в 2018 році ми змогли відкрити тільки з Польщею 4 нових переходи: два на Львівщині, один на Волині, і один на Закарпатті, - підсумував спікер ВР.

Складність побудови КПП на Закарпатті полягає в тому, що в місці запланованого будівництва переходу знаходиться національний парк. Сторони погоджуються, що будувати треба виключно пішохідний чи велосипедний, пишуть журналісти "Сегодня". 


Тим часом, більшість пунктів пропуску на кордоні з ЄС в межах Закарпаття "тонуть" у чергах

Коментарі

В
вучарь

"нормальнім людям" іванам/олексіям нічого робити поза границі любимої, єдиної, соборної і неподільної.Они мають вкаловати на благо обранців-засранців і гідранта-офшорника, возитися на ланосах і не лазити по інтернетах і заграницях.Марга має боти у стайні .

І
Іван

Через дешеві корита нормальні люди мають тратити свій час і сили у чергах на кордоні

О
Олексій

Треба зробити окрепі пункти пропуску для людей і для пересічників. Хочуть свої корита ганяти туди-сюди - хай стоять в чергать кількагодинних. Бо їдеш просто відпочити, через це бидло треба кілька годин стояти в черзі!

Б
Базіліо

цей переход відкривають уже стільки років, скільки существує ся диржава.І нигда не откриють, доки ся держава буде существовати-будуть лем пусті балачки, шоби дурні ся на шось сподівали, як у детскуй пісеньці На дурака не нужен нож ему с три короба наврешь и делай с ним, что хошь

Читайте також