На кордоні з Румунією справжній майдан: КПП Солотвино заблоковане, люди встановлюють намети (ФОТО)

35
41

Про це інформує власний кореспондент Mukachevo.net з місця події.

Саме зараз під кордоном активісти серйозно готуються до продовження безстрокової акції. "Пересічники" встановлюють намети, в яких чергуватимуть 24 години на добу, розпалюють вогні, готуються до холодної ночі.

Сьогодні стало відомо. що активісти все-таки продовжили блокування КПП "Ужгород" до чергового пленарного засідання ВР.

 

Коментарі

ЙП
Йовжі Пішта

Ну от і доблокувались...На КПП Ужгород круг закрили. вже лиш через Словаччину пересічка. На КПП малий Березний - Убля кількакілометрова черга як з одного боку так і з іншого. І це ще лише початок.Далі буде)))))) А ви і далі блокуйте.

Д"
до "до нижньої марги" 10:23

а ти думаш, шо в Україні каждий має автосервіс, як ти??? Маєш автосервіс, тай радуйся, а не подскакуй туй, тіпа ти молодєц, а всі остальні - бидло! Більшості населенню держава дала 1400 грн мінзарплати, газ по 7грн, тай долар по 27грн. А якщо пересічному українцю треба купити авто (засіб пересування, а не предмет розкоші), то це не означає, що йому тепер пів життя треба копити гроші на конченого жигуля!!! Українці, так само, як і європейці, достойні хорошої іномарки!

Й
йончи

Пацаны молодци!!!! А комуся не любить най идуть тай уссуть вальцманови,гройсманови...ото ваша хохлодаунська судьба усе жидоти ссати, мени на вас заперевальних сомарув похер, лиш убысьте щезли навикы з нашого Закарпаття. Возмущавуться лиш оти ко купив соби цуря на усраинських номерах втридорога, тай жаба их душить, шо так ся лоханули.

ДН
до нижньої марги

дома будеш совети роздавати...ще нам приблуди мацкальскі не указовали

К
канада

ми даже не видим что пошла в ход новая полит технология блокирование державних кордонів вдумайтесь не в одной стране не било подобного вот молодци пиар технологи что дальше.???????а єтот паря .до нижньої марги.ти явно повторяешься в каждом смс прочитиваеться твои настрой меняй иногда стиль

ДН
до нижньої марги

у мене автосервіс,кіть шось іщи інтересує..я вижу,який хлам приганяєся,шо не маєте 400 гривень шланги тормозні поміняти,ніщета срана...нормальна машина стоїть от 5к і вище,всьо шо ниже уганяні кончені чермети.а податки ти не платиш,сомаре,плачу я ,за роботи,і заплативим за ТРИ машини,акциз з першою регістрацією докупи...оби твої мами й папи мали з чогось пенсію,ти потворо малолітня.а ти не можеш заробити собі сам на телефон з поповненням,ходите маячите єден другому,жеброта..у мене велосипед дорожий чим твоя воняча шкода за 1500..а ви привикли нихрена не робити,на шару ушитко

М2
Мукачівець 2

Цікаво мені друже на якому ти "бударі" їздиш. 1.Ті хто літають, ті не цінять не первака за 300$, не Шкоду за 1500$. 2.Шоб ти знав податки платять всі!!! І ті шо їздять на наших і ті шо їздять на іноземних. В Україні ми всі платимо по 0,6 грн з кожного літру палива. Не думаю шо ті хто їздить на іноземних номерах їздять на заправки за кордон. 3. Для чого мені купляти авто за 5000$, коли можна взяти таке саме за 2500$ ( і не звертатись на сервіс мінімум 6 місяців). Само собою що доки в нас не відмінять розмитнення, будуть прихильники і противники . Якшо хтось каже що на нас наживаються "фірми одноднєвки" ,так робіть візи і самі поїдьте купіть . Не все так легко, і робиться за один день, як вам кажеться.

ЙП
ЙОВЖІ пІШТА

До недавних пір я до цьої ситуації ставився якось нейтрально. Але сівши все переосмисливши дійшов такого висновку. Людина яка купила машину на іноземній реєстрації знала на що йде. На так звану пересічку кожні 5 днів. То навіщо тепер перекривати кордони? Пікетувати і т.д. Що ви цим добєтесь? Толкового нічого. Лиш собі проблеми наробите. Та і простим громадянам різні незручності. Щоб потрапити тепер в сусідню Словаччину для прикладу треба вистояти кількакілометрову чергу на КПП "Малий Березний - Убля". Постоїте Ви ну тиждень це максимум і все далі розійдетесь бо вам наобіцяють чиновники шо всьо буде гуд. Ви потираючи руки шо все таки чогось добились. Будете раді цьому. Не КОРДОН ЧИ ПУНКТ ПРОПУСКУ блокувати треба а ВЕрховну Зраду України. Піти і заблокувати там депутатів шоб ніодин з них не зміг вийти відтам. P.S.: Розумію шо зараз в коментах понесеться весь бруд на мене. Шо типу диванна сотня,порохобот і т.д. але накипіло вже. Минулими блокадами чого ви добились. Владі і так насрати.

ДН
до нижньої марги

люди які хитрожопі хотять нич не платити й на бударах розсікати..бо ни податки,ни штрафи з них взяти нереально..а коли гаман за 1000 купить будар,то не цінить його вообще,того й носиться як послідній день,наражаючи всіх на небезпеку..а раз ти не можеш заробити 5000 на машину,значить шось ти хибить.

М2
Мукачівець 2

Чому багато людей пишуть "РУКА КРЕМЛЯ". Погано що людина хоче їздити на нормальному авто. А як в неї нема тих 5-6000$ щоб купити авто в Україні, а робити на жигульовські запчастини вже набридло - це погано? Люди які їздять на іноземних номерах в ідеалі хочуть щоб в нас розмитнення коштувало як в Європі. Наприклад( для більшості,що ще кордону не бачили) розмитнення в Польші, Чехії,Словаччині коштує від 100 до 1000€, а в нас дорожче ніж коштує авто за кордоном. Тож будь ласка не пишіть дурниці, а підтримайте хлопців.

UC
ungvar ce vkraina?

ruka kremla

В
Варишський

Точно що СолоВтино....половина з писак просто тролли и провокатори...уяви немають про реальнисть...

ДО
до Олег

Олеже , яка там погода у Москві , ато у нас у СолоВТино холодно . Придурок внимательней изучай методички и названия городов закарпатья .

О
Олег

А при чому туй Соловтино?Я за вас хлопці пересічники але блокуйте ВР у Києві або облраду хочаб,панам з Києва нас...ать на кпп Соловтино чи інші кпп ви тільки робите проблему таким самим простм людям як і ви

1
111

прокуратуру блокуйте вони права людей забули

2
228

Кловни ліпше за зарплату Європейську стійте, толку з тих бударів купити купите, а заправка і ремонт? Так і на ростаможку лишиться... У нас на Україні одна біда майбільша гузицю лиш 5 днів мош возити. Таке враження шо там проплачені нероби стоять жуликами , які срочно повідкриваали фіктивні фірми одноднєвки де реєструються ці машини і якщо термін збільшать то і попит буде і фірма фіктивна грошики бандитам приносити буде.

І
Ігор

До Вариського і Івана - правду кажете, хлопці! Дійсно, люди вже зубожілі далі нема куди. Хтось вирішив продати тазик радянський і за ті ж гроші хоч якось спромігся купити іномарку, бо знає, що при таких розкладах у нашій державі за все життя на порядну машину не заробить. А ці "декларанти" вигадують, яким би ще способом нажитися на нещасному народі, возячі свої упитанні тіла в машинах, круче, ніж у чиновників у Європі. Терпіти таку наглість і цей пафос вже нема змоги. Хоча б такими акціями нехай показують, що народ не дурний і терпінню прийде таки кінець.

Ж
Женя

ЧОМУ ви блокуєте кордон а не кабмін? не верховну раду? ви створюєте проблеми таким же людям як ви! Ви дауни про це хоч раз подумали?

К
КИЇВ!!!

Уже як там стойите безтолку та страйкуйте краще за зниження тарифів та Європейську зарплату, так хоч закордонні ЗМІ вас покажуть, а то не зрозуміло їм, думають кучка бомжів хоче не 5 а 6 днів гузицю возити.

В
Василь

Чому наприклад КІА Оптима у нас коштує на 39 % дорожче, ніж в росії. 20 % дорожче, ніж у польщі, чи ми такі багаті?

О
О.

чого хочуть?

БГ
Банду Геть

Цілком очевидно, що дистабілізацію на кордоні створюють посібники Кремля, агенти Путіна, пята російська колона! Геть зрадників з України, або краще на схід в окопи, хай там помітенгують та повикрикують : Слава Україні!

В
Вариський

Туй люди пишуть таку херню про податки і т.п.... Хіба вам любиться возитися на Тазиках руських? Зайдіть хоть раз на європейські сайти, та одкрийте очи, увидьте, які там ціни на машини. Пора би й нам уже за нормальні гроші мати нормальні машини, а не платити "податки" нашим вищестоячим на нові вілли.

І
іван

ко знає, де зараз отдихають Закарпатські депутати Верховної зради, чому мовчать? Бояться чи думають, на який бік стати, щоб не погоріти.

ДЙ
до Йоні

Ага...план "Шатун"... ну ти й даун...

Й
Йоні

Ці люди проплачені Кремлем і створюють напружену ситуацію.

О
Олексій

Бидло, яке уцпило авто за копійки. роблять закордоно не платят податки - влаштували "майдаун" на кордоні. В той же час створюють проблеми тим, хто платить податки і їде у справах. Де мусора? де прокуратура? де СБУ? це і є дестабілізація, усіх переловити і посадити хочаб на 14 діб!

В
ВОЛОДИМИР

всіх на ДОНБАС нехай там роблять забастовку

М
Молнар

А што там уже за прапори? Ачий уже даякі політикани ся примазали..

М
Мукачівець

До 13.11.2016 21:18 Видко добре учать у садику граматиці . )))))

7
777

Хлопці держіться завтра ще підїдемо з друзями!

М
Мукачівець

До 13.11.2016 21:15 А ти уткі знаєш ? Ану подойди до тих людей шо там стоять і повіш се у очи . Ти з якого дітского садика ?

М
муеачукачівцю

Трутні там на пікеті 90% контрабандісти 99%наркош

7
777

Молодці! Покажіть їм що є народ! Інтереси якого вони мають представляти у раді а не гнобити як рабів!

М
Мукачівець

Правильно роблять . Ті у влади їздять на машинах по 100 тисяч зелених а проста людина неможе собі ни превезти ни купити нормальну машину за розумні грощі .

М
Мукачівець

А порхоботи туй гузиці рвуть До 123 . Читаю твої коменти у всіх темах та поняв шо ти або неадекват амо малолітній трутень .

Я
яя

молодцы так держать

Д
до

прокуратуру треба паралізовати а не людей які вирнутися додому неможуть

М
Міша

Тримайтеся хлопці, завтра приєднаюсь до акції. Докажемо, що ми не раби і холую Петі з його зворою кумів!

Ш
шоні

треба всі машини спалити і не буде блокади

К
кум

ану вшиткі по домам , як я з чеху вернуся кіть блокада

Читайте також