На кордоні з Румунією "виловили" ще 3-х закарпатських водолазів (ФОТО)

8
2

Одного з чоловіків навіть затримували пострілами.

Закарпатські прикордонники виявили за допомогою тепловізора чоловіків які йшли берегом річки Тиса. На місце одразу відправили загін та попередили румунських колег.

Згодом "водолазів" у гідрокостюмах було затримано. Помітивши охоронців кордону один чоловік намагався втекти, але почувши попереджувальні постріли вгору, зупинився.

Чоловіки, які назвалися громадянами України, жодних документів при собі не мали, повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону. В подальшому, прикордонники оглянули берег річки та виявили 16 пакунків сигарет, які контрабандисти планували доправити до сусідньої Румунії.

Чоловіків, а також пакунки з сигаретами доставили до прикордонного підрозділу. Наразі тривають заходи по з’ясуванню обставин правопорушення, а згодом планується передача тютюнових виробів до органів фіскальної служби.

Цікаво те, що цьогоріч прикордонники на українсько-румунській ділянці кордону вже затримали 40 осіб в гідрокостюмах, які причетні до контрабанди на державному кордоні, та майже 60 тисяч пачок контрабандних сигарет.                                                          

Коментарі

Д
до

другі вагонами і камйонами

ЯЛ
Яна Ляшко

маскаляку на гиляку!!!

Читайте також