На кордоні з Словаччиною викрито чергову автоаферу (ФОТО)

13
3

Про це інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

В пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники спільно з митниками викрили дві спроби незаконного ввезення транспортних засобів до України.

У обох випадках підозру у стражів кордону викликали доручення на право керування мікроавтобусом «МЕРСЕДЕС» (2002 р.в.) норвезької реєстрації та легковиком «ФОРД» (1998 р.в.) словацької реєстрації, якими керували наші співвітчизники. Організувавши взаємодію з інспекторами митниці, на адресу нотаріусів, які, нібито, видали дані доручення, було направлено запити з метою встановлення їх дійсності. У відповідь надійшли документи, якими відповідні нотаріуси підтвердили, що вказані нотаріальні доручення ними не видавались, а печатки та підписи є підробленими.

Автомобілі вилучено встановленим порядком. Їх вартість наразі встановлюється.

Коментарі

N
Nazar

Закон мало хвилює те що ти возишся на таких тачках. українським громадянам заборонено управляти машинами зареєстрованими за кордоном, і навпаки, іноземним громадянам заборонено керувати ТЗ на українских номерах, і тут ніякі довіреності, вписки в техпаспорт не працюють, як не крути.

7
777

по-перше довіреності не відмінили а тільки дозволили їздити в межах України маючи водійське посвідчення відповідної категорії та оригінал техпаспорту,а поїздки за кордон, або на зняття з обліку довіреності потрібні,що унеможливлює хаос який би був у власників автотранспорту. Я особисто ніколи б не дав(продав) машину без довіреності,так власник забезпечує себе від можливих провокацій.

5
555

шо суки немають уже роботи та за всяку мелоч придераються.наскильки я помньу доверености в украини видминили.чоловик купив авто мае техпаспорт штоищиимтреба уже зробили пересечки пять днив што цилий свит смиеся.а ви идить воюйте за них сук.......

Читайте також