На кордоні з Словаччиною зловили жінку з українським та угорським паспортами

5
21

Під час проходження прикордонного контролю у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», українка вирішила скористатись угорським закордонним паспортом.

Проте, в ході перевірки документів, виявилось, що жінка за паспортом громадянки Угорщини порушила термін перебування на території України та своєчасно не сплатила штраф, пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

— Однак пізніше, під час опитування, жінка зізналась, що є громадянкою України та пред’явила український паспорт. Таким чином, своїми діями наша співвітчизниця порушила вимоги Закону України «Про громадянство України» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку перетинання ДКУ громадянами України», - йдеться у повідомленні.

На правопорушницю було складено адміністративно- процесуальні документи. Рішення про відповідальність визначить суд.

 

Коментарі

СК
Степан Крук

А я такий і є. Я людинофоб.

Т
Тупорилому

У тебе навіть не вистачає розуму придумати собі нік - моїм користуєшся! Паразит ти по-життю!

СК
Степан Крук

Я таке тут пишу,що самому бридко!

СК
Степан Крук

Один політик називає певну групу людей скотиняками. Це комплімент, бо скотина за 200 гривень ще ні одна не пішла на вибори. А бидло йде.... Бидло треба заганяти в стайню. Розпустилося!

СК
Степан Крук

До 14:44. Я і робити-ніколи. Ми степани,богдани,любомири....можемо лише паразитувати і людям біду робити.Це наша одвічна місія!

ДС
До Степана

Степанку. Набираву в Мадярщиу людей яблока збирати. Пой зі мною, мало поробиш. Через 2 дні хребта не будеш чути, зато кров пуйде в голову. Мало ся розуму набереш. Тай до людей будеш ближче

СК
Степан Крук

Коментар нижче достатньо відображає суть проблеми! ЇЇ потрібно вирішувати. Але з ким? За роки незалежності виріс прошарок населення, спитий і тупий! Ці особі неспроможні сприйняти реальність, вони не спроможні дискутувати та відстоювати свою точку зору, бо їм заважає комплекс меньшовартості. Вони бикують в повсякденному житті, бикують в соціальних мережах. Це бидло потрібно ставити в стійло!

ГМ
Гражданин мира

Пережитки царско-советского крепостничества. Раньше крепили народ за барином. Потом крестьян из сёл не выпускали, отнимали паспорта. Тоже самое крепостничество, только в 20 веке. А сейчас Украина по доброй традиции оставляет у себя всё самое худшее из прошлых веков, в том числе запрет двойного гражданства. В этих странах разрешено множественное гражданство (это не полный список): 1. Япония;2. Австрия;3. ЮАР;4. Боливия;5. Швеция;6. Гондурас;7. Франция;8. Италия;9. Филиппины;10. Мексика;11. Нидерланды;12. Уругвай;13. США;14. Норвегия;15. Нидерланды (Голландия). Главное, чтобы человек определился, налоговым резидентом какой страны он является, то есть где он будет платить налоги со своих доходов. А мы - самые нищие в мире - продолжаем жить в крепостничестве. При этом, в самом что ни наесть лицемерном государстве: вам всем известно, что почти все чиновники, правоохранители (в т.ч. СБУ, судьи) имеют паспорта других стран. Скажите, это нужно менять? Или мы за роль скота?

СК
Степан Крук

Знову бидло вилізло! Забидлити всю державу хоче! Жопоруке, гниле й зависливе...

СК
Степан Крук

Не звертайте уваги на мої коментарі.Я тупе зазомбоване чудо!

СК
Степан Крук

Вірно! Наші правителі прийняли Закон "Про заборону подвійного громадянства", але механізмів реалізаці закону не існує в природі. Це мертвий закон. Жінка залишиться з двома паспортами, сплатить штраф. А наступного разу буде знати, як користуватися своїми паспортами

М
мкчв

І шо? Шо дале? Згідно закону президент повинен позбавити її україньского громадянства. І чи многих він позбавив? Може починати з себе. Чіткого закону про подвійне громадянство у нас немає, можуть вони пиль в очі кидати. Якщо заставлять людей відмовлятися від одного з паспортів угадайте від якого почнуть відмовлятися? При сьогоднішній демографічній ситуації, дефіцитом робочої подумайте, хто піде на такий крок. А жінці потрібно було правильно рахувати де і хто вона є.

СК
Степан Крук-lost

В тому-то й справа, що наші не можуть конфіскувати угорський паспорт ,бо це власність іншо держави. Не можуть згідне Венеціансько конвенції

L
lost

Читайте уважніше, я не писав шо наші можуть позбавити угорського громадянства. По ідеї можуть конфіскувати мадярський паспорт і вліпити штраф.

СК
Степан Крук

Всі три коментарі писало ущербне, тупе бидло! А я звертаюся до тебе -lost. Кумедність ситуації в тому, що відібрати у жінки угорський паспорт укранська влада не може. Вона не може лишити її угорського громадянства- це порушення міжнародного права. Її можутьлишити громадянства Украни. Але таким правом наділений тільки Президент Украни!

СК
Степан Крук

То не я писав нище.

СК
Степан Крук

Та добре, добре.

Й
йойпля

Степан Крук, ти такий вумний шо аж нудить вже від твоїх коментів. Сховайся мало, хоч на рік.

L
lost

Нич їй не буде. Максимум штраф. У Мадярщині напише заяву шо стратила паспорт і видадуть їй новий. Лиш кіть она їхала через Словаччину то майже не знає мадярську мову, а то уже хуже, - отримати новий паспорт не знаючи мову - нереально.

N
Niw

Вот тепер кордон на замке, вот так. .... Так кожен другий иде. Кумедия. Не забашляли.

СК
Степан Крук

Жінку зловили, бо вона блондинка! По-перше: перетинала кордон із угорським паспортом, знаючи,що за цим паспортом термін перебування в Украні минув.По-друге: сама зізналася, що має ще й український паспорт. Краще б сплатила штраф (як угорка) за просрочене перебування в Україні, як буде мати проблеми в порядку Закону України "Про заборону подвійного громадянства...".

Читайте також