На кордоні з Угорщиною – величезні черги на в'їзд в Україну (ФОТО, ВІДЕО)

20
8

Судячи з усього, як і минулий рік ситуація на пунктах пропуску в святковий період буде дуже напруженою, адже вже сьогодні, аби перетнути кордон з ЄС в межах Закарпаття треба було чимало часу простояти в черзі.

Наш постійний читач та активіст Мордехай Майєр сьогодні ввечері намагався заїхати в Україну з Угорщини спершу через КПП «Барабаш – Косино», але простояв у черзі більше 2-х годин ще з близько 50 водіями, і змушений був їхати на інше КПП, бо це припинило працювати.

КПП "Барабаш - Косино"

Утім, приїхавши на сусідній пункт пропуску «Берегшурань – Лужанка», який працює цілодобово, він побачив аналогічну картину: черги і ще раз черги.

КПП "Берегшурань - Лужанка"

Нагадаємо, що минулоріч, ще до запровадження безвізового режиму, у період різдвяно-новорічних свят на пунктах пропуску були шалені черги – при чому як на в’їзд, так і на виїзд з України.

Також додамо, що митники та прикордонники запевнили, що під час свят працюватимуть у посиленому режимі

Коментарі

П
Патріот

При чім тут заробітчане? Жити на Україні стало краще і це о 15.00 годиині Гройсман підтвердить на своїй прес-конференції. Тому-то мадяри й тікають із Європи до нас. Тут ми їх ще навчимо вільно володіти українською. Слава Україні!

Є
Євген

До Бaбaй 21.12.2017 22:39 Абсолютно. Там працюють тяжко, прагнуть хоч на Новий Рік/Різдво на Неньківській землі із родиною побачитися. Немає у тім їхньої провини. Є претензії до ненаситних керманичів, що не дають змоги заробити гідно удома, ще й штучні перепони створюють наперед знаючи про новорічні пересування.

Б
Бабай

Черги - бо ветраються із заробітків люди, яких доля змусила працювати у Європі. Щоб жити, прокормити сім"ю і т.д. Тепер там Різдво, вихідні. Чому вони там а не тут працюють? Так і черг тоді не буде!

Р
Редакція

До Євгена: ми намагаємося модерувати всі коментарі, які суперечать правилам коментування, в тому числі різні антисемітські висловлювання. Будемо вдячні, якщо ви будете нам в цьому допомагати, і підказувати, якщо ми раптом щось пропустимо.

Ц
ЦІМБОР

До Євген: Мордехай Майер точно ниє настільки дурним ,як ти судиш по собі , І знає шо стріли невдоволення і словесних образ направлені точно не в нього і не йому адресовані ! Не менш яскравих слів і характеристик у свій адрес чують ,а декотрі і фізично отримують щирі українці всякі там барни ,ющенки , парубії ,геращенки ,кубіви і луценки . Так що твоя провокація не вдалася !!!

ДЄ
До Євген

Ти, порохоботе пустий, живеш на цьому сайті? Під любою новиною є твій комент. Піди хоч прогуляйся та за дівчатами привдарь, а то так рукоблудом і здохнеш))

Й
йося

ага, будуть бабло косити в посиленому режимі

Є
Євген

Ваш постійний читач та активіст Мордехай Майєр, маю надію, не ображається на регулярні антисемітські визначення євреїв, що побутують на сайті mukachevo.net поза увагою шановних "модераторів"...

Читайте також