На кордоні затримали 2-х іноземців, які збили 15-річну дівчину неподалік Ужгорода (ФОТО)

10
15

Одразу після аварії правоохоронці повідомили усі пункти пропуску прикмети підозрюваних.

Як зазначають прикордонники, у розшуку були хлопець та дівчина з числа хасидів. Посиливши контроль через 2 години на КПП "Тиса" з'явилась автівка Mercedes з підозрюваними.

Після їх затримання стало відомо, що вони є  громадянами Німеччини та Ізраїлю. Вчинивши ДТП вони змінили авто та намагались виїхати за кордон.

Після того, як було складено відповідні процесуальні документи, іноземці вибули з пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи Національної поліції.

Нагадаємо, вчора, 17 вересня на трасі Київ-Чоп, під колесами авто загинула 15-річна дівчина з Ужгорода. Мukachevo.net публікувало фото та відео з місці аварії.

Водій одразу покинув місце ДТП.  Відомо, що через пішохідний перехід йшло відразу 3 дівчини, 2-м іншим вдалося дивом уникнути зіткнення.

Згодом ввечері рідні звернулись до усіх можливих свідків аварії, кому відома будь яка інформація про водія-винуватця.

Коментарі

Д1
до 18.09.2018 17:28

русын это политическое название ! чтоб была зацепка каламутить воду и дурить народ на Закарпатье , ее использовали московия чехия болгария укры

П
Правдоруб

Повністю ПІДТРИМУЮ "Махно". Кого бере "сумнів" щодо так званої діяльності жидів (Жид[1] (заст. жидови?н[2] — від стцерк.-слов. жидовинъ[3]) — традиційний слов'янський етнонім для позначення євреїв) на території Закарпаття ще до приходу совєтів, то раджу уважно прочитати - "Е. Еґан. Економічне становище руських селянв Угорщині. Меморандум" ссилка: http://www.eganfond.com.ua/memorandum.php. ТО Є ІСТИНА ПРАВДА про цей "славетний" ...язик не повертається їх народом назвати...

ДМ
До Махно

Дякую. Ледви найшов. http://www.eganfond.com.ua/memorandum.php Е. Еґан. Економічне становище руських селянв Угорщині. Меморандум Годна штука всім рекомендую.

М
Махно

Вибачаюсь, Едмунда Егана.

М
Махно

До майдауна. Почитай маніфест Едвіна Егана і ти поймеш які вони "свої" і шо вони тут чудили ще до совєтів.

О
Орда

Хасиды это орда дявола , так что больше всего его освободят каким то способом , миром правит зло, значит законы ему не писаны

М
Місцевий

Жидня пархата. Лем за то що втікли забити. Жиди их одкуплять. Вони мабуть з Умані іхали.

Г
Громадянин

Яка різниця, хто вони за національністю. Вчинили ДТП, смертельно травмували дівчину-підлітка, втекли з місця ДТП. До 8 років за гратами, і крапка. Також в клітку треба саджати нацюків, які пов'язують національність зі злочином. А особливо тих, хто виправдовує гітлерівців.

Ю
ю

до мацкалів у Мукачеві боло 70% євреїв. Але Мукачево юоло без Росвигова, Подгорян і т.д. Тобто нет так і багато у абсолютних величинах. А ксенофобії різні є, кось євреїв не любить, кось галичан... То страхи....Як правило, з дитинства

М
Майдаун

До Мукачівця,що тобі жиди пуллого зробили?Яценюки,вальцмани....,то питання до галичан.Та і ти сам,якби Ровт тя десь запросив посидіти в Чілокови,та облизавбись му і топанки!Та і мукачівець ти максимум в першому поколінні бо батьки чи хтось один недавно приїхали звідтіля!Бо до 1939 р.,в Мукачеві 70% проживало євреїв,то своїх мукачівець обхаювати не буде! Та і не переводіть стрілки із трагедії на свою любиму ксенофобію.Там дійсно жахливий пішоходний перехід!Авта вилітають із сторони Мукачева і не гальмують,а пішоходам треба долати стометрівку!Це б ненька могла вирішити!

ПТ
просто так

чого лиш жид,там і німець був,чи громадянам Німечини можна?

М
Мукачівець

Ж#ди чудять в Україні і втікають... Нічого нового, нажаль.... Це у них прокатана схема, і головне - завжди працює. Від кролика Сєні, який загнув пару мільярдів на городині і втік, до решти Верховної зРади... Шкода, шо один німець не довів з ними і циганами діло до кінця у сорокових...

П
Петро

Ука...жидовська

Б
Бето

У, яка морда огидна у нього. Відгепали би його для початку копи, а потім вже у СІЗО.

П
Правдоруб

Мерзота порхата.

Читайте також