На кожному столі: Скільки коштуватиме закарпатцю новорічний олів’є (ВІДЕО)

7
26

Новорічний олів’є цьогоріч відчутно подорожчав. За рік виросли у ціні всі інгредієнти, навіть найпростіші – картоплю та моркву.

Журналіст 21 каналу вирішила придбати всі інгредієнти на салат за рецептом, і порахувати на скільки він буде дорожчий ніж минулого року.

Тож, опісля закупки на касі їй видали чек на суму 155 гривень. Журналіст розповідає, це на чверть дорожче ніж 2016 року. 

Детальніше про ціни на салат дивіться у сюжеті:

Коментарі

1
10,32

Перстики сокоти тай мий.

0
01,24

Обратка уже робить.Захочеш кацапій прийти в Україну,перстики усі дисять будуть ти просвічовати і рігістровати у базу.Лиш помий їх, бо ходиш лепавий тай вонячий.Техніка нова,світова дуже нилюбить запах боярішніка,так што і ни пий пирид контрольом.Но а кіть тя вернуть,та нерви собі можеш ізогнати на баночках боярішніка.

ДО
До ображеного долею о 15:47!

А ти тоді де будеш??? Путінт туй буде висіти рзірваний на 4-х деревах - Березний -Чоп - Рахів - Тячів, а ти коло нього!!! з поріком!

О
останньому

ни пий много...

ДД
До до нижньої марги

ти марго штось новоє напиши,повторяшся,ниінтересно.

R
Riddik

Оливье - главная закуска ушедшего Совка! Только самые дремучие дeбилы могут измерять свой уровень жизни этим салатом. Пусть же вам с бодуна после новогодней попойки явятся Брежнев, Ельцин и Путин! )))

Р
рок

Видитьмися ош эвгеніо перевтілився у малайзію.Інтонація ай стиль тот самий.

Ц
ЦІМБОР

Юй фрац бьі вхопив тьіх майданuвців ,як чоловіка на нuч ,розовнажать , аж го гудта бере . Нет обьі дати чилядникови файно сятковати , нет. а мусай му дашто нафіркати ,обьі ним ищи годину метало . Панночку вьі тото , погар студеної водьі на шию улліть , мало бьі вам подати . Лягайте спати тай ни миригуйтеся так .

М
Малайзія

По-перше все -жахливо!!! По-друге, стосунки зіпсовані лише з угорцями! По-третє Україна ісе не порік і гройс!!! Се простий чоловік, се, ми! люди! А ти - досяг такого віку так і не навчився нічому, злість, ненависть, гнів - твоя участь!!! Але буде й розплата.

ДМ
До Малайзія

Зніми каструлю з голови і протри очі-відразу все й замітиш. Економічні показники за останні чотири роки, курс нацвалюти, зіпсовані вкрай відносини практично зі всіма країнами-сусідами... Хоча тупі порохоботи,як ти, до останнього будуть твердити, що все прекрасно.

М
Малайзія

Вибачте добродію, 00:05,мені напевно слід було ретельніше добирати слова, не заглиблюйтеся в політику, привітаймо католиків!!!

М
Малайзія

Но видиш Бачі, якусь ситуацію намутив? Очі нам туй одкрили, Україна котиться, я шось до ннись і не замічав. А тепер я в курсах! прозрів! А що дописувач 23:25 зробив (крім свого меркантильного очікування )щоб Україна не котилася???

:
:)

Читаючи коменти, диву даєшся-одне рагульйо... Якісь Бачії та інше лайно, яке сприймає світ через призму жидовського ТВ. Протріть очі,рагулі тупі, що Україна здеградувала і котиться в прірву. І не в останню чергу із-за таких дебілів як цей Бачі.

Ц
ЦІМБОР

До чого туй місна влада , уд них ни мало што залежіть .

ДР
до рем

Се про містну владу?

Ц
ЦІМБОР

Кацап ПНХ . На родину в Барнаул . туда туда .... Ферштийн ?!!!

М
Мукачево

Блин читать противно,одни гуканы,одни села,читать не возможно.Ладно бы писали на украинском языке,вы в школе какой язык учили?"Пак,ги,кулько,Мунты,тупо быкота,почему нельзя нормально выражаться?Что бы каждый Украинец смог понять вас.Сам учился в 1 школе 10 лет назад,учил в основном русский,но украинский тоже знаю.

GJ
Glas Josef-Magda

А хто. Казав ош на новий рік мусай олівє готовити,то лем мацкалі готовлять!? А пак перед святвечером не мож такоє істи бо пісту православних та грекокатоликів! Їжте. Печену крумплю з квасноу капустоу!

ДБ
До бачія

Баночки і фляшки принимали у пунктах прийому склотари. Айбо то був майонез, а не типирішній хімзам.Бачі очереді ся появили вже тоді, коли капіталішти купили горбатого! А типирь благодать! Люди получать свої жебрачі пенсії, зарплати і ходять облизувучися коло вітрин із продуктами. Стоять в очередях і в капстранах. побзерай, што творять на "чорну пятницю". Типирь наруд багатий? Бачі ти пустяна капіталістична рянда! Бачі ти нероб! Бо при Союзі ти або робив бись або сидів за туніядство. Розруха в тебе в голові!

Ц
ЦІМБОР

Пак вьі Бачі ушитку правду пишете ! так оно и бьіло . Я ни знаву што ся подекотрі фітькаші на вас ся наверли ? Майжинь исі фітькаші и є тьіми гомосоветікус , котрі фурт ревуть за маскалями , а як штось упувіш за маскальuв и тот союз ни так , такой дораз фітькавуть ---- йой та тьі за галичан ,и так дале у тому дусі .

Р
рем

В такому деградованому державному утворенні як сьогодні наш русинський край за свою тисячолітню історію ніколи не перебував. Триває планомірний геноцид населення країни з боку жидо-масонських груп при владі. В такому режимі ця країна до 2020 не протягне.

Б
Бачі

Я за тим вашим майонезом стояв у чергах(не на Галичині у криївці а туйка дома - у рідному Закарпатті)у жилізо-скляних бовтах по двічі раз: раз треба боло сам майонез купити, а другий раз - баночку здати. Мінералка коштувала 21 копійку: 1-копійка вода, 20 - бутилка!!!Шампанськоє люди откладовали на новий рік літом!!! Стоявим раз із мамов у черзі на літніх канікулах! за ним пувдня, бо давали лем єдно в руки (у діточі руки тоже!), а мама хотіла і бабці го купити! Я тот ваш жебрачий совок пережив ушиток на своюй шкурі - тотальна розруха, брехня, корупція, усі вокруг біднизні - незалежно від інтелекту, освіти, досвіду і професійних навичок. Усі ,аби вужити, єден перед другим крадуть. Срач, нехарь, там ся насикаву, там нахаркаву, там дашо поламлю... А само шо мені ся любило - се черги на меблі, на холодильники, на пилососи, на телевізори..уалета бумага- ДЕФІЦІТ! А тот шо лем по місному празнує новий рук-у 22-00 по місному вуйди на вулицю та увидиш кулько салюту пущавуть гомосовєтікуси!

ДБ
До Бачі

Тяшко ото совицькоє наслєдіє утрясти.На всьо треба час.За 10-15 років Україна вступить у Євросоюз.Такий прогноз дав пан Квасневський,який двічі був призидентом Польщі.И ни олів"є у нас кажуть , ай майонез,або салат,який увійшов у вилику моду у 1970 роках.І дістати уту 200 грамову скляну баночку майонезу було дуже ни просто.Типирька привикли усьо критиковати,а позвідайтеся старших,лиш ся засмівуть із вас.

М
Місцевий

Ішов би ти собі БАЧІЙ нахер за перевал. Закарпатці всі праздники празднуют за місцевим часом, а ви там у галечені і голову собі скрутіть, но не нв"язуйте нам свої прихоті. У криївці ти буде май добре!

Б
Бачі

Їме салат із украденов назвов "олів'є", п'єме бульбашковоє вино із украденов назвов "шампанськоє", позираєме май ліпшоє кІно "іронію судьбьі", а потом - голубой огоньок із естрадними артистами-непорозуміннями, із яких май українським і май стильний у всіх селах вінник... І при цьому усьому розкладі - хочемо у Європу!!! Булше трьох року воюєме з московитами, а дотипирь празуєме новий рук і по посковсьому часови тоже... 100 року негативної селекції сотворило істинного люмпена-гомосовєтікуса, який не розуміє "что такоє хорошо, а что такоє плохо" :(:(:(

Н
Ніскільки

Нема що купувати. М'ясо, ковбаси смердючі. Молочка з тетрацикліном та пальмовою олією. Овочі з нітратами та прискорювачами росту.

Читайте також