На КПП "Лужанка" зловили трьох "липових" пенсіонерів

12
0

Спершу сфальшований документ виявили під час прикордонного контролю у 47-річного жителя Івано-Франківщини, який в ніч проти суботи хотів виїхати в Угорщину.

Чоловік стверджував, що є інвалідом ІІІ групи, на доказ цього надав пенсійне посвідчення. Під час поглибленого вивчення документа було встановлено невідповідність фонової сітки та люмінесценції встановленому зразку. Згодом в обласному управлінні пенсійного фонду підтвердили, що цій особі посвідчення не видавали. Про це повідомили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

Наступного дня ще двоє чоловіків із аналогічними підробками у пенсійних посвідченнях спробували перетнути кордон. 21-річний волинянин та 24-річний івано-франківець також стверджували, що є інвалідами ІІІ групи.

У пункт пропуску «Лужанка» вони прибули із різницею в одну годину. За допомогою спеціальних технічних засобів прикордонники з легкістю встановили, що надані документи є підробкою.

Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.

За цими фактами прикордонники направили в Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак підроблення документів ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також