На КПП "Тиса" — черги: близько 200 автомобілів на виїзд із Закарпаття

12
12

Про черги на кордоні повідомили в прес-службі Чопського прикордонного загону.

Прикордонники зазначають що на КПП "Тиса" на в'їзд в Угорщину, спостерігаються черги.

Так поза пунктом пропуску очікують на оформлення понад 100 легкових автомобілів, а також 80 вантажівок.

Задля прискорення пропуску через КПП, прикордонники виділили окрему смугу для оформлення туристичних автобусів та мікроавтобусів.

Нагадаємо, вчора в заторах стояли КПП «Дзвінкове» та «Лужанка».

Коментарі

ДМ
Дідо Мукачові.

Правду пишеш, що діди наші говорили що з руськими наша кров єднака. Но то з руськими, а не з шароварно-бандеровськов публіков.

М
Мукачевка

Тогда в 44-45 году с Закарпатье к сожалению стало как и.теперь на востоке Украины с Донччиной куда тоже пришли хапуги с востока. Но надо смотреть правде в глаза. Закарпатью надо быть с Украиной но добиваться автономии мы одной крови.

М
Мукачевка

Дидо не морочь людям голову. Линию Арпада не русины а мадяри создали. Русины там как рабочая сила были. Забув як в 40-е роки говорили деды? Треба бути з руськими бо то наша кров.. Правда сталося не так як мечталося. Пришли русские совсем не такие как были тесли интеллигент 20-х годов а КПСС да нквдисты

Д
Дідо

Я уже маю достатньо років, а цю проблему весь цей час "героїчно" рішають. Порядку не буде, границю треба перенести там де юй місце - на перевал. Вона до анексії Сталіним Закарпаття там і була, це є історична правда. Для чого наші прадіди лінію Арпада будували?

Т
Трудящий

Наша границя не свята,но в даному випадку винуваті мадяри.( Тупо на нас х'''у забили,як і всі держави Євросоюзу, нажаль)

Ш
Шофер

Якби робили так як треба, і вчасно оформляли необхідну кількість автівок, а головне працювали всі ряди, а не 1-2 як зазвичай - то й черг не було б

Ш
Шиковний

За пенсiями мадярськими, та iншими виплатами iдуть.

Л
лох

Куда идуть?

S
strijko

Де ся пилуєте ,боїтеся ош Європа без вас загние.Не буйтеся, сядьте дома пообзерайтеся шо мож файного наладити, та і вибори скоро...Усе вас дись тяне

Ч
Чава

Главноє прокукарекати хоть що.тко іх лічив???тим паче поза пунктом пропуску.

1
111

Чи мають буси ліцензію на регулярні транспортні перевезення людей? Їх там постійно сотня і кожного дня.... закривати треба цю лавочку.

Ш
Шоні

Взагалі-то, бусики й автобуси все йшли окремою полосою, і то не новина взагалі. Показуха.

Читайте також