На КПП "Тиса" митники у перевізника вилучили причіп, вартістю півмільйона

6
4

Ймовірним порушником виявився перевізник однієї із волинських фірм, який намагався перетинути українсько-угорський кордон.

В пресслужбі Закарпатської митниці розповідають, що 34-річний водій вантажівки марки «ДАФ» з ізотермічним фургоном їхав до Угорщини порожнім.

Проте, під час перевірки причепу марки «KRONE», увагу інспекторів привернули наявні сліди перефарбування та потертості номерного знаку. Це свідчило про ознаки можливої підробки номеру кузова фургону.


Тож, Закарпатська митниця відразу ж звернулася до правоохоронних органів та направила повідомлення про протиправне діяння, що може містити ознаки злочину за статті 290 Кримінально кодексу України. А це – «знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Митники викликали слідчо-оперативну групу, а причіп з перебитими номерами, приблизна оцінка якого півмільйона грн, вилучили.

Також водієві загрожує штраф від 150 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або ж обмеження волі на строк до трьох років.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Микола

А за що наклали штраф на водія? Водієві видали документи на ТЗ, він і поїхав. Чи водій має робити експертизи перед рейсом? За це відповідає власник ТЗ. Чи я щось не зрозумів?

В
Василь

Треба ж щось брехати,мовляв,працюють,а не тільки крадуть!!!!!

В
Віктор

Вони не сповна розуму і виходить навіть саботаж Ники. Під час війни ламати логістику.А просто не могли зафіксувати та передати інфо за місцем реєстрації до поліції? Хай би поліція потім після повернення розбиралась.

D
Den

О це так новина, серйозно? О це так досягнення митниці, молодці, супер, причіп з перебитим номером за ПівМільйона гривень, тепер Україна заживе. Після такого, митниця має повне право відмивати сотнями мільярдів

Читайте також