На КПП "Тиса" серед речей у мікроавтобусі виявили римські монети, яким 2 тис років (ФОТО)

9
18

Старовинні монети виявили при додатковому огляді мікроавтобуса «Мерседес» української реєстрації.

Як дізналось Мukachevo.net на сайті Держприкордонної служби, у пакунку було 10 срібних монет часів Римської Імперії, яким близько 2 000 років.

Їх було виявлено серед посилок, які перевозили до Італії. Тепер вартість динарів будуть визначати експерти.

Дивіться також: Румун спробував ввезти на Закарпаття Audi з перевареним номером кузова

Коментарі

Б1
Блювоті 10:30 і 11:05

У вас уже руські всі мозги умели.Ви,чмирі,вже не видите,што читаєте,вам,скотам уже всяди руські ся привижавуть,хоча ідете до них будари їм чистити.То ви пуд нима були,а ми ніколи. Та,што там розказувати і кому,русины то європейці,откинь галицьку дурь,почитай світову історію,побзерай на карту і все ясно,нормальному чоловікові! Можете,бісоти заперевальні,пукнути,можете бумбульки у мустювці пущати,но ми вами брезгуєме!

СР
Священний русин з мокшанських болот

Ми з кацапами єден народ, а бурят нам брат. БГИГИГИ!!! Жгиисчо, КОНЬ ПЕДАЛЬНИЙ!

СК
Старому кацапездалови

Ти туй стара марго все за Європу вспоминаш , а сам воняку за маскальню агітуєш , тай на них чурака свого шолопаш . Ми туй ни бандерівці и іхньий погляд на живот ни пуддержуєме , и ти старий пацкане добре тото видиш . Но сам из ся дописав до такої херні што ми из маскалями єден нарід .До такої х..ні годен ся додумати лем послідній тупий гуканин . Котрий нич низнає.и ни хоче знати . И лиш як тота дурна мавпа троцконить и чинить єдно и тоже .

ОВ
Обисся всрав львівшьке бидло

В тебе там де мав боти мозок,методічка от вятровіча і бандерувська дурь. Можете там за перевалом насрати собі повні мешти,но туй ви для нас короста. Ми європейці і з вами лайдаками нич общого мати неможемо!Ми вами брезгуєме!

РВ
Рождьонному в Тагілє

Судя по стилю викладу а-ля "феєріческий долбо@б" пропагандистській мавпі методичку пише сам пацієнт Берегсазської псіхушки Пєтька Гецко.

ВБ
Верховиногаліцайовському баранові

Тебе коли навчили алфабет?“Пишут” ти вятровічі “історію” оби такі тупаки у світі божому ся не розуміли!Ти своїма баранячима мозгами,людські слова та ще і розумний зміст,осягнути неваловшен!Іди пудмыйся,а пак так проси дозволу открити свою фекальну яму на місті пыска!

ПМ
Пропагандистській мавпі

Гною пропагандистський, довго ти методичку пишут. Ісе не комент, а набор слів - кацапський словесний понос. Шевели булками, за який хрен ти, мудаку тупий, кацапи платять?

М2
Маргам 20:06,19:49

Чорте нетрібний,імпотенте килавий,мустювко заперевальна тобі уже нияка недає та лем на концики позераш.Ти скотино де сидиш?Мершо уд тебе вже вонить на цілый Світ.Нормальна чилядь,як уд заразы утікать. Ты людина?Ты харкля тротуарна. Вже ти лем п...а у роті в коробці черепнуй осталася!Блювото заклянися за перевалом,мразь бандерувська!

Г1
Гецошови 18.42

Сирок подзалупний к гецка скуштуй марго дурна . Сидиш туй из рана до ночи . Вонь розносиш туй кацапську .У пискови собі тоту скарідь держи . Мудаку тагілський !

ВГ
Вонячому гуканови

Пуцу раз із рота утягни, яку сосеш, коли до людий ся зверташ . Тобі, вонячий кацапський бузі, про йсе уже казали.

МБ
мразі бандерувськуй

16:54.Іди на майдан,розбери коцку,спали все навкруги і гавкай ош ти строїш світлий бандерштат. Мустювка ти для цілого світу!

ГШ
гуканові што вонить

Нєа - лік путіна, на котрий ти зранку до ночі дроч@ш! БГИГГИ! Мавпа пропагандистська.

СД
Сріберному долбо@бови

Ліпше бись писок заткав,за розумнішого би тя пощитали!Такоєсь умноє написав,што і львівський політех би до такого ся недодумав.А,ще тупий галичанине,на монетах треба розгледіти лік бандери,нє?

ПД
Правдоруб до редакції

......а щоб Вас не шили в дурні, то вказуйте адресу першоджерела (того сайту з якого Ви "здерли" інформацію).....

ПП
Правдоруб підтримую "Петра"

Лемби шось написати....Вказана інфа. свідчить про відсутність професіоналізму працівників Мукачево.нет. Маячня повна. Вам не ганьба таку дурню писати. к можна БЕЗ експертної оцінки констатувати подібні речі???? А якщо то сучасна підробка??? Тоді що, будете давати - СПРОСТУВАННЯ???? Коли вже подорожчаєте. Також будьте вже самокритичними, навчіться ВИЗНАВАТИ свої промахи та ляпи, а не ВИДАЛЯТИ критику на вашу адресу.

В
Володимир

Нехай би віз, то не Українська валюта. У мене є ще трохи копійок радянських, та вони ціни вжк не мають, а то такі старі монети.

С
Сріберньій

Дуже легко узначити кuлько монеті годив . На римськьіх грошах портретьі імператорив . И доста знати коли імператор правив , и будете знати кuлько годив динарови .

П
Петро

Це прикордонники визначили що монетам 2000 років???)))))))все можуть прикордонники))))

Читайте також