На КПП "Тиса" затримали вантажівку напаковану цигарками (ФОТО)

16
4

Партію контрабандних сигарет, які намагалися провезти в Угорщину, прикордонники виявили вранці 4 вересня.

В пресслужбі Чопського прикордонного загону розповідають, що під час огляду вантажівки «Mercedes», за кермом якого перебував 30-річний громадянин Боснії і Герцоговини було виявлено декілька сховків контрабанди.

Відповідно до товаросупровідних документів, у транспортному засобі перевозили піддони до Словенії. Проте окрім піддонів у вантажівці перевозили й тютюн.

Водій сховав контрабанду на верхній спальній полиці, у простирадлі замість матрацу та у двох інструментальних ящиках, за особистими речами


Загалом прикордонники спільно з митниками виявили 1960 пачок сигарет, половина з яких без марки акцизного збору України.

Відтак, контрабандні тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Їх сума оцінки наразі встановлюється.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

S
stefan

І мені треба понабивати у гузицю цигарок з порохом, а додатково ще феєрверків поприкапчувати, щоб летів не в Усть-Балалайськ, а аж за Урал в Усть-Зажопськ. Бо і далі буду позирати медведчуцькі і мураєвські помийки і гадити тут у коментах.

Л
Ласло

Босняк вперше пішов на "Тису".Там халява не проходить.Або плати,або треба мати кришу.

Р
ромаріо

Усі ці цигарки потрібно набити порохом, інегрувати мені в гузицю і підпалити, щоб я по параболічній траекторії вилетів через стратосферу у свій рідний Усть-Балалайськ. Те ж саме потрібно зробити і з Алкашоні Мандауном і Ыстыком.

Ц
Ціґань

везлисьме хлопцям най курят

Читайте також