На КПП "Тисабеч-Вилок" затримали російського кілера, що перебував у розшуку Інтерполу (ФОТО)

30
12

35-річний чоловік з російським громадянством 26 березня мав намір в’їхати в Угорщину з території України через автомобільний КПП "Вилок-Тисабеч".

В поліції Угорщини розповідають, що під час перевірки документів виявилося, що чоловіка підозрюють у скоєнні низки злочинів, зокрема вбивств. А в базі Інтерполу зазначалося, що чоловік знаходиться в розшуку.

Угорські правоохоронці затримали підозрюваного та доставила його до відділку поліції у Фехердьярмат, де чоловіка взято під варту.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
Тібі

Уроди продажні пропустили за пару сесребренику

М
Марія

А чому українці на КПП Вілок не задержали убивцю, а пропустили в Венгрію, що у нас границі проходять за мазду?

Б
Бт

Де СБУ? Нах@@ рвсю зміну на передок, як маскаля могли через пункт пропуску пропустити, скільки дав бабла.Це стаття, і куда сбушники дивляться, мадяри затримали, а наші ,він що під мостом пройшов. Всю зміну під Маріуполь, і мітку на чоло поставити що мародьори, хлопці гинуть а ті запроданці продаються!Моло з Суркісів бабла зірвали, та ще і маскалів пускають, робочі файли не горять, після війни все нахр@н позабирати і на відбудову України!

Х
Хлопцізбандерштату

Відправити всіх дармоїдів хабарників із західних кордонів на східні рубежі, скільки блдь можна це терпіти

В
Василь

Тут і дураку ясно що наші за хабар його пропустили.

НТ
но та нє

ни вадьтеся.інтерпол спрацював на відмінно.дуже добре што козла ймили мадяри із російським пашпортом на своїй території.можек так треба.Орбанию сруцький газ і ропа до добра ни видуть.бошіров тай мішкін у англицьку лиш никали шпилі музийні.а новфічок у них біл лиш як пахнючка дізорант...

П
Правда

Скажіть як його пропустили наші? Продажні сволочі пограничними і митники. Вам мало путінської війни скільки вам потрібно щоб працювати чесно.

К
кілер

одиночка(дуже небезпечний тип) ціллю таких уродів є державні керівники.

В
Вася

А наші піда..сліпаки пропустили

ЙБ
Йовжі бачі

мав намір в’їхати в Угорщину з території України - тоді його мали їмити ще наші. Чи у нас вже база Інтерполу тю-тю? А шо мадяри вже в нас хазяйнують?! Угорські правоохоронці затримали підозрюваного та доставила його до відділку - значить він не тільки мав намір в"їхати - він вже в"їхав, нехай і пару метрів.

В
Виноградів

А чого його наші не затримали. Що його дроном на нейтралку завезли? Наші бл@ть наживаються сyки продажні на всьому. 25 000$ беруть за виїзд чоловіка призивного віку за кордон. Горіти їм в пеклі вмісті з москалями.

Ц
Ціґань

наша хабарна паскудь, як обично за гроші пропустила!

Читайте також