На КПП Ужгород спіймали мікроавтобус, нафарширований цигарками (ФОТО)

8
7

Контрабанда була захована під обшивку автомобіля по всій площині. Її виявили митники під час огляду автомобіля.

Як стало відомо Mukachevo.net, затримання пройшло вчора ввечері на українській стороні на кордоні з Словаччиною. За кермом буса був 45-річний мешканець Львівської області.

Чоловік заявив при приходженні митного контролю, що прямує в Чехію по приватних справах і нічого прихованого від митного контролю не везе, тому і їде через "зелений коридор". Та як розповіли Mukachevo.net митники, чоловік помітно нервував і викликав підозру. Відтак, при поглиблегому огляді виявили, що увесь бус був запакований цигарками марок "L&M", "Bond", "Прилуки" та "Rothmans".

Виявили цигарки після демонтажу декоративної обшивки з лівої та правої сторони, даху та по усьому периметрі міктроавтобусу. На чоловіка склали протокол на порушення митних правил. Затримали і сам транспортний засіб.

Коментарі

М
М

Коли начнуть імати китай шо возять по 50 кг. Чи вони посліпли шо возять табунами!

1
12

отрава меньше 500 уе а машина дороже конфіскат

Л
Ласло

Заперевальний пацан розраховув на халяву.А халява на ОКПП "Ужгород" не катить.Там діє єдиний принцип:платиш-їдеш, їдеш-платиш.Ось і зробили на ньому показник погранці і цольники.А десятки проплачених бусів нормально перетнилу границу.

R
rem

А вирішити проблему дуже просто: підняти внутрішню ціну на сигарети в Україні за допомогою акцизу дорівня країн ЄС. Але влада не буде перекривати собі канал нелегального доходу.

Б
Бийло

Ну не розумію нашу державу та й митників.... Сигарети з акцизною маркою по фото, значить того воділу потрібно в ж..опу цілуватися за те що підіймає економіку нашої держави. Чи ми переймаємось економікою ес? Хач Чехи його і ловлять, Україна тільки в плюсах її товар на експорт іде і пдв не потрібно відшкодовувати.

?
?

і який нам з того хосен? коли для наповнення бюджету почнуть ловити контрабанду, що ввозиться в Україну? такої команди ще не надходило?

О
Олександр

Шо? опять премію дадуть?.....

Читайте також