На КПП «Ужгород» спіймали українця з паспортом словака

5
6

Про це інформує офіційний сайт Державної прикордонної служби за підсумками вихідних.

У повідомленні йдеться про те, що чоловік, громадянин України, прямував до сусідньої держави на автомобілі VW і пред’явив прикордонникам «незаконно отриманий паспорт громадянина Словаччини».

У підсумку чоловіка до Словаччини не пустили, а його справа буде вирішуватися в суді, додали у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, що днями стало відомо про позбавлення ще одного закарпатця угорського громадянства.

Коментарі

Л
лоци

до мункача попав у десятку

М
мункач

То неінтересно, вот якби спіймали словака з українським паспортом, хоча скоро за український паспорт будуть давати в морду

Ш
Шановний

Ти можеш вшитку Європу проскочити як по сквозняку і ти вже на порозі свої хижі, тобта Кпп УКРАЇНИ,привіз якісь долляри чи єври.І тут начнеться, тебе жебрака нараз отрихтують і вкажуть твой місто.А паспорт такий потрібен для того,щоб мозги з візами не полокали.Це,по українськи,любий бовдур прикардонік знає.

Р
Руснак

Я "патріотам свідомым" товчу в копоню вже 25року просту істину:"Насильно любимым не бодеш!" Вы хочите заставити любити Україну, а самі так ї строїте штобы ї ненавіділи.

Щ
Щирий

Бий своїх, щоб чужі боялись.Слава нації.

L
Laszlo

До Редакції. Це хто вирішив, що чоловік незаконно отримав громадянство?? То словаки це сказали нашим? Чи наші просто так називають отримання паспорту іншої країни без отримання в кишеню ?? Думайте шо публікуєте, фактів нуль!!!!!!!

Читайте також