На КПП "Ужгород-Вишнє Нємецьке" відкрили тимчасовий піший перехід

41
1

На КПП "Ужгород-Вишнє Нємецьке", на українсько-словацькому кордоні, відкрили тимчасовий піший перехід.

Як повідомила Суспільному повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачу, людей на виїзд пропускають як пішим переходом, так і автомобільним. Чоловіки віком від 18 до 60 років виїхати з України не можуть у зв’язку з Указом президента про мобілізацію. Пункти пропуску працюють у звичному режимі.

Станом на 17:00 перетнути кордон у пункті пропуску "Ужгород" хотіли водії понад 220 автомобілів, – повідомила речниця чопського прикордонного загону Олена Трачук.

"Ми приїхали сюди дві доби тому. Їхали десь приблизно 10 годин, враховуючи затори і все інше. На кордоні стоїмо десь близько години. Я не знаю, що буде далі. Це запобіжні заходи. Бо я виїжджав із мирного Києва. Були чутки, були плітки, але звісно я не знав, що буде далі. Тому це моє внутрішнє рішення. Поліцейським поясню, що доставлю автівку, зачекаю дружину і повернуся. Я залишаюся тут. Будемо дивитися далі", — розповів киянин Олексій.

Родичі берегівчанина Юрія скористалися пішим переходом у пункті пропуску "Ужгород". Чоловік чекає на повідомлення, що вони перетнули кордон, а потім повернеться додому.

"Я й не знаю як вони там мають переходити пішки. Жінка брата з двома дітьми. Якщо все буде добре, то поїду геть, а якщо ні, то поїдемо назад. Брат вирішив відправити рідних за кордон, бо переживає за дітей. Черга дуже велика. Все буде добре я думаю", — відзначив чоловік.

Так, станом на 18:00 на кордоні зі Словаччиною біля двох автомобільних пунктів пропуску перебувають загалом близько 270 автомобілів.

Перетину кордону до Угорщини у трьох пунктах пропуску очікували понад 220 автівок.

На виїзд до Румунії , у трьох пунктах пропуску, в чергах перебувало понад 1100 легкових авто.

Нагадаємо, ДПСУ повідомили кому дозволено виїзд з України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Місний

Правильно. Чоловіки , куди чешете ? Воювати і захищати наш край СЛОВАКИ мають ????

Читайте також