На КПП "Ужгород" зловили грузинського дипломата з 45 ящиками цигарок (ФОТО)

9
7

Громадянин Грузії з дипломатичним паспортом прибув у пункт пропуску на мікроавтобусі «Мerсedes-Bens Viano», чеської реєстрації.

Прикордонники розповідають, що під час контролю спрацював службовий собака, навчений на пошук тютюну. Це дало підставу для поглибленої перевірки автівки.

Однак, іноземець відмовився представити транспортний засіб для огляду.  Саме тому на місце було викликано представників Посольства Грузії в Україні та адвоката водія.

Після цього в їх присутності розпочався огляд автомобіля, у результаті якого в салоні автомобіля було виявлено 21 сумку різного розміру.

Загалом, в них знаходилося 45 ящиків з сигаретами, а це. 22,5 тисячі пачок цигарок «Rothmans» українського виробництва з вітчизняними акцизними марками. Їх вартість наразі встановлюються.

Нагадаємо, на Закарпатті вже була одна гучна історія, коли на КПП Лужанка затримали дипломата на мікроавтобусі, вщент забитому цигарками.

Коментарі

ДЦ
до цімбора

МОЛОДЕЦЬ ! Істинна правдаі тут біда лим в одному, що не платиться жодного цента за ящик нашим силовикам і вищим чиновникам !!! за що вони і показово так борються, а реальна контробанда на несплаченні мільярди в бюджет при ввозі в державу імпортного товару, от тут і є реальна проблема - біда при вирішенні якої сміло мож подвоїти, а то і потроіти нищі пенсії і соціальні виплати. Але кому то треба в цій злодійській державі.

R
Riddik

Вот тормоз мадярский )) Та в Украине дроны Сталкер и Клипер, берут 1-2 ящика сигов. Их юзают если нужно лететь с приличным грузом в дождь и снег при температурах от -10С до +50С и ветре 15-20м/с. Здесь классический квадрик забудь! Ну и плюс тепловизорная и радарная защита. Такой очень эффективно борется с коррупцией на границе )))

К
Консул

Учорам говорив із Гаваші, розсуждає приблизно так як "Цімбор" дану статтю коментує. Каже аш тото даже не гріх, Мало ганьба, айбо за тото бабло є.

Є
Євген

Кортить від щирого серця плюнути із шмарклями у "гоже обличчя" поліцая Ге. Москаля за те, що воно намагалося приплітати ПС до цигаркового "бізнесу" на початку своєї карколомної кар'єри на Закарпатті.

П
Пітьо

От мені цікаво по якій статті на нього будуть писати протокол, приховування нема, сигарети з акцизом, та й взагалі за те що підіймає нашу економіку і не відбиває ПДВ йому медаль потрібно дати. Де написано що не можна в сумці везти сигарети?

Ц
ЦІМБОР

Ніколи ,ніколи я і многі мої знайомі не вважав і не вважали перевезення сигарет за кордон контрабандою . Це експорт , експорт товарів вироблених в Україні . За який сплачено податки ,людям виплачена зарплата . Для європейців може і контрабанда , ну так они з нею най і борються . Най би везли , а там кому як повезе . Намного страшніша для країни дійсно мега контрабанда ,це коли ввозяться товари ,і не сплачується їх реальна митна вартість . Правда ? Про цю мега контрабанду ввозу товару мало шо чуєте ?!

F
fiddler

Тю дурной )) Та в Украине дроны Сталкер и Клипер, берут 1-2 ящика сигов. Их юзают если нужно лететь с приличным грузом даже в дождь и снег при температурах от -10С до +50С и ветре 15-20м/с. Здесь классический квадрик забудь! Ну и плюс тепловизорная и радарная защита. Такой очень эффективно борется с коррупцией на границе )))

Читайте також