На "Лужанці" затримали агресивних "євробляхерів" (ФОТО, ВІДЕО)

9
10

Випадок трапився вчора, 13 липня на кордоні з Угорщиною.

Як розповідають прикордонники, на в'їзд в Україну прибуло авто на іноземних номерах, яким на лафеті везли ще одне авто.

Проходячи кордон, прикордонники та митники помітили нестачу документів, через які виникли клопоти з ввезенням "євроблях" на території України. Чоловіки почали поводитись агресивно та сварились на працівників пункту пропуску.

"Після неодноразових законних вимог прикордонників утриматись від порушення режиму в пункті пропуску, чоловіки продовжували нецензурно лаятись та погрожували співробітникам Держприкордонслужби", - йдеться у повідомленні.

Тому чоловіків затримали.

За злісну непокору на чоловіків оформили адмінпорушення по ст. 202 КУпАП. А от міру відповідальності визначить вже суд.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Місний

Мукачевіць правий, щи туй цвітні права не качали, ану у попробуй у Азерів дома погойкати, нараз писок натовчуть, а туй они себе царями чуствувуть себе.

М
Мукачівець

Навіщо піднімати це бидло з землі . Взяли , наручники закріпили і ТЯГНУТИ ПИСКОМ ПО ЩЕБНЮ . Урок буде на все життя . Чурків нам ще тут не хватало. Айзери набігли , почали плодитися в МУКАЧЕВі . Ігрові зали під кафетерії роблять ??? Менти , ви що о?уїли. Мало вам "гарячих точок " по Україні? Начальник поліції вже хоче "втікати" з міста ? Врадіївка не вчить ? МУКАЧЕВО не Врадіївка . Тут можуть і не випустити .... Міркуй (те) , інакше МИ ЗРОБИМО вас Р А З О М !

Д"
До "е"

"е" ти "е"банутий чи що ? Якщо доки нормальні ,а прикордонники чи митники вимагають забар - тоді є ГАРЯЧА ЛІНІЯ відповідних служб (прямо на кордрнах на стендах). Відучуйся і забувай свої "схематози" . Живи чесно . Не можеш - тоді твої діти за всі твої "борги заплатять"

Ю
ють

правильно зробили. Думали ош поматюкавуться і погранці пустять? Кромі невихованості щи і тупість наліцо. А типирь щи штраф увалити і улиці замітати. а не...бізнесюки хренові...

Е
е

чурок не оправдую, но знаю шо даже еслі в тебе доки нормальні , а ти не порішав зміну ти не заїдеш, таможники і менти самі зажраті люди города і ведуть себе як боги, просто одним 500$ не гроші , а селфік і 200 гривнів согріє.

В
Віталій

Так треба з усіма євробляхерами!

Д
Дідо

Най іде на ГІД арбузи і картошку продавати до своіх друзей

П
Піп

Писком у землю. Козла. Нічого з таким говорити. Подихало і сербалом взимлю

Д
Дідо

Чурка рішив заблатовати перед погранцями

У
укр

давно пора так с ними!

Читайте також