На Львівщині зіткнувся Volkswagen та автобус: Серед 21 постраждалих є закарпатці (ФОТО)

11
3

Аварія сталась вчора ввечері, близько 323:55 години на автодорозі Львів – Рава-Руська поблизу села Лужки.

Як повідомляє Управління національної поліції Львівщини, за попередніми даними 22-річний мешканець Жовківського району, керуючи Volkswagen виїхав на зустрічну смугу аби зробити обгін, але не врахував швидкість та зіткнувся з пасажирським автобусом "Неоплан", який рухався за маршрутом Чернівці – Гдиня.

У наслідок зіткнення легкове авто дуже зім'ялось, через що і помер водій автівки.

У автобусі на той час знаходилось 51 пасажир та 2 водія. Після зіткнення автобус перекинувся на бік, тому за медичною допомогою звернулись 21 пасажир.

Серед яких є мешканці  Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Чернігівської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Донецької областей. 8 людей доставлено в лікарню, 7 з них госпіталізовані.

Як зазначила речниця поліції Світлана Добровольська, саме з Закарпаття постраждало 2 людей: 32-річна жінка та 38-річний чоловік.

За фактом аварії було відкрито кримінальне провадження за  провадження за ч.2 ст.286 ККУ, тобто порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом.

Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 8 років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Дивіться ткож: Смертельна ДТП у Рахові: мотоцикліст з пасажиркою протаранив вантажівку

Коментарі

П
Пітьо

ахахахахха, сірйозно????? открили кримінальноє провадження......... та засудіть шофера шо умер і киньте у тюрьму. най там гниє от 3 до 8 років......

Р
Рем

В Ізраїлі за теракт карають не тільки терористів, але і їх родини. В Україні йде війна на дорогах:притягати до фінансової відповідальності після дтп треба не тільки шофера, але і його близьких родичів - батьків.

3
323:55

Найміть нормального редактора.

Читайте також